Τρίτη, Ιανουαρίου 25

Πιάσ' τον αν μπορείς!

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη σύλληψη του ηγέτη της Αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν, η αμερικανική κυβέρνηση μελετά το διπλασιασμό της επικήρυξης για το διαβόητο τρομοκράτη, η οποία θα φτάσει τα 50 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα τα παλικάρια των ΗΠΑ(ξείπα), ετοιμάσανε και νόμο που επιτρέπει ένα τέτοιο διπλασιασμό. Και έχει περάσει (λέει) από το Κονγκρέσο, το Νοέμβριο.

Για να μην νομίζετε ότι το έχουν ξεχάσει οι φίλοι μας οι ΗΠΑ(ξείπα), αυτόν τον μήνα ξεκίνησαν εκστρατεία ενημέρωσης στο Πακιστάν, για να διαφημίσουν την υπάρχουσα επικήρυξη για τον Μπιν Λάντεν. Σε όλες τις εφημερίδες δημοσιεύονται φωτογραφίες του Ο.Μ.Λ. και των λοιπών ηγετών της Αλ -μπάντι- Κάιντα.

Δεν ξέρω αν είναι σχεδιασμένες σαν της παλιές καλές επικηρήξεις της Αγριας Δύσης, τύπου WANTED dead or alive, αλλά θα είχε πολύ πλάκα. Και του πάει του Πλανητάρχη το στύλ σερίφη. Μόνο μην κάνει κανένα λάθος και βάλει τους Ντάλτον στην φωτογραφία της επικύρηξης.

Το πιο αστείο στην υπόθεση είναι ότι όχι μόνο διπλασιάζουν την αμοιβή αλλά πιστεύουν ότι είναι θέμα αμοιβής. Δηλαδή έχουν στο μυαλό τους τον χρηματολάγνο-προδότη του Οσάμα να είναι έτοιμος να τον "δώσει στεγνά" και απλά περιμένει καλύτερη οικονομική προσφορά.

Για όσους υποψήφιους "κυνηγούς-κεφαλών" ενδιαφέρονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες και τις εκτιμήσεις, ο Οσάμα μπιν Λάντεν εξακολουθεί να κρύβεται κάπου στα Αφγανο-πακιστανικά σύνορα, ωστόσο οι Αρχές των δύο χωρών αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένα σημάδι του επί 20 μήνες.

Καλό κυνήγι.