Πέμπτη, Μαρτίου 31

Greek Grand Prix



Διαβάζω σήμερα στο in.gr "Πάτρα και Ορχομενός σε αγώνα διεκδίκησης της πίστας Formula 1".
"Το τελικό προσύμφωνο με τους επενδυτές που θα αναλάβουν την κατασκευή και λειτουργία στην πίστα της περιοχής Χαλανδρίτσα υπογράφεται εντός των ημερών στην Πάτρα με τον Ορχομενό να περνά στην αντεπίθεση αξιώνοντας κρατικά κονδύλια και υλοποίηση της προεκλογικής κυβερνητικής δέσμευσης για την κατασκευή του αυτοκινητοδρομίου στον Ορχομενό..."
με κορυφαία ατάκα στο τέλος του άρθρου,
"...μπορεί να βρεθεί λύση ώστε η Formula 1 να έρθει στον Oρχομενό και η πίστα Formula 3 να γίνει στην Πάτρα», λέει ο κ. Περγαντάς."
Τη χάσαμε τη μπάλα. Μη δούμε αδέσποτα κονδύλια, αμέσως να τρέξουμε. Δεν λέω να μην γίνει η πίστα. Είμαι σίγουρος ότι και τα λεφτά της θα βγάλει και τον τουρισμό θα ανεβάσει στην περιοχή που θα κατασκευαστεί.

Απλά μου φαίνεται περίεργο το timing που εμφανίζεται το ζήτημα. Ας μου λύσει κάποιος μια απορία που έχω. Γιατί πάνω που έχουμε μια γενική αύξηση των τιμών, κι ενώ όλοι μασάνε την ίδια μαστίχα "Τώρα πληρώνουμε τους Ολυμπιακούς", ξαφνικά εμφανίζονται συζητήσεις για νέα πίστα formula1, για ανανέωση των ποδοσφαιρικών γηπέδων με σκοπό την διεκδίκηση του Euro2012 (μήπως για να γιουχάρουμε σε όλους τους εθνικούς ύμνους των ομάδω που θα φιλοξενήσουμε;). Ρε είστε καλά; Καλά λέει ο patient, "με 19% φπα θα βγάλουν ταξιδιωτική οδηγία και δεν θα πατήσει κανείς".

4 σχόλια:

Nassos K. είπε...

Την μάθανε καλά την "Αθάνατη Ελληνική Φιλοξενία" του 200% πάνω. ;-)

stavros είπε...

Αχχχχχχχ τώρα, περιμένετε...
Προσωπικά, για πίστα F1 χλωμό το βλέπω -- δεν υπάρχουν πολλοί τρελλοί να δώσουν τόσα εκατομμύρια Ευρώ για την ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να έρθει ένα Grand Prix στην πίστα.
Όλοι όσοι φτιάξανε πίστα τώρα τελευταία, το έκαναν ΑΦΟΥ είχαν εξασφαλίσει συμβόλαιο για αγώνα.

Πάντως, θεωρώ ότι 2 - 3 πίστες* με προδιαγραφές για F3/GP2 δεν θα κακοέπεφταν... ;)

* ...αντί για ΜΙΑ πίστα F1...

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... » »

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Foot worship sex East texas website hosting Parnu minivan car rental chevrolet http://www.h2-hummer-commercial-song-music.info Seo tricks Wheelchair ramp oak ridge tn Back support chair 2008 mazda