Δευτέρα, Αυγούστου 29

Μαύρο φωτισμένο από ψηλά

black

Tell me why I don't like Mondays. Ή μάλλον άσε, θα σου πώ εγώ.

Γιατί κάτι τέτοιες μέρες δεν έχω κέφια. Οχι γιατί αρχίζει η εβδομάδα και άντε πάλι στη δουλειά κλπ., αλλά γιατί η μέρα κουβαλάει μια μιζέρια ρε γαμώτο. Οι άνθρωποι την Δευτέρα είναι διαφορετικοί. Η απόλυτη αρνητικότητα. Μείον. Πάτος. Μαυρίλα.

Επέστρεψε και η ελληνική μπλογκοτέτοια, γέμισε και το monitor, και περιμένουμε όλοι τα πρωτοβρόχια, πληκτολογώντας ο καθένας τον πόνο, την ελπίδα, την καύλα και τη μιζέρια του. Δευτέρα σήμερα. Μαυρίλα.


ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Κάποιοι θυμούνται παλιές ιστορίες, άλλοι δεν ξέρουν πως να το περιγράψουν αλλά το ένιωθαν στο πετσί τους, ενώ υπάρχουν κι άλλοι που αποφάσισαν να βγάλουν τις καύλες τους στα blogs. Γυρίσαν και οι cool γραφιάδες που θα δίνανε τα πάντα για μια θέση συντάκτη στο Free. Γλίτσα. Μαυρίλα.

Ευτυχώς ξαναεμφανίστηκαν και μερικοί "άλλοι". Αυτούς που τους αφήνω τελευταίους. Που δεν τους διαβάζω από το monitor αλλά τους επισκέπτομαι έναν έναν από τα link δεξιά. Που τους έχω επιλέξει. Το λέει πολύ καλά ο vague, «Από αυτά που διαβάζεις σε ιντριγκάρει ένας άνθρωπος, από αυτή την interaction διαδικασία μαθαίνεις ποιος σου "πηγαίνει"». Είναι αυτοί που σκέφτονται τα ίδια πράγματα με σένα, όταν διαβάζουν ορισμένα post. Post μίσους. Μαυρίλας.

Αρχίζω να το ξανασκέφτομαι. Ισως όντως το monitor το χάλασε το παιχνίδι. Αν πέρσι ήταν ένα άτυπο forum-καφενείο, φέτος που μαζευόμαστε ακόμη περισσότεροι, προβλέπω πως θα γίνει κόλαση. Δυστυχώς, γιατί σαν εφαρμογή είναι έξυπνη και καλοστημένη. Η χρήση της όμως, είναι προβληματική. Οπως είπε κι ο ποιητής "με ένα πινέλο μπορείς να φτιάξεις αριστουργήματα, αλλά αν το κρατήσεις ανάποδα μπορείς να βγάλεις και μάτι".

Καλή εβδομάδα σας είπα;

upd: Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω...
τελικά δεν θα ξεφορτωθούμε εύκολα ...
τους φθονερούς, τους ηλίθιους και τους τζάμπα μάγκες

Τώρα μπορείτε να κράξετε...

1 σχόλιο:

NiO είπε...

you 're right Master...
τι προτινεις ομως, γιατι και γω δεν το εχω ξεκαθαρισει ακομη...