Πέμπτη, Νοεμβρίου 24

Σούζα τ'αλογάκι blog

Προσωπικά δεν τη γουστάρω τη Ferrari (είμαι πιο πολύ της Porsche). Εκτός ίσως από το μοντέλο που βλέπεις στη φωτογραφία. Υπάρχουν όμως μερικοί φανατικοί....

550barchetta

...που ξεπερνάνε τη λογική. Το φιλαράκι μου ο Τ. είναι τρελός με τη Scuderia. Εχει πανώ, κουβέρτα, μπουρνούζι, μποξεράκι, οδοντόβουρτσα Φεράρι και πρόσφατα πήρε και τα -cool- κοκκινα παπουτσάκια της Puma. Μέχρι και t-shirt του έφτιαξαμε με το σήμα της Ferrari μπροστά και ένα τεραστίων διαστάσεων λογότυπο (κόκκινη θύελλα, σούζα τ'αλογάκ', ιιιχά!!!!) στην πλάτη.

Τι κι αν δεν τους βγήκε η χρόνια στην F1 και ο Ισπανός τους χάλασε το σερί, τι κι αν τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα, η McLaren και ο Montoya είναι από πάνω, οι θρύλοι δε μασάνε. Ανοίγουν blog και ξανά προς τη δόξα τραβάν.

Ferrari the Legend, λέει. Προς το παρόν μόνο 3-4 post κι απ'αυτά το ένα στα ελληνικά, αλλά μαθαίνει... Υποσχέθηκε ανασκόπηση της χρονιάς που τύφλα να 'χουν o Πουρναράκης κι ο Παλομπαρίνι. Περιμένουμε.

βρουμ

3 σχόλια:

---. είπε...

Παραγγελιά!

Ένα γυναικείο θέμα please!!!

Καλημέρα :)

Mikrouli είπε...

Γιατί παρακαλώ? Μια χαρά είναι και αντρικά! Ανοίγει το μάτι!
Ή κλείνει... Αναλόγως!!!
;-)

Oneiros είπε...

Οι άντρες δεν κλαίνε, μόνο δακρύζουν, που λέει κι η διαφήμιση. Μεγειά στο blog του φίλου, αν κι εγώ προτιμώ τις Porsche (και τις Lotus!)