« Home | Movie Awards 2004 » | Χιονίζει..! » | Schattenjager » | stories of the city. stories of the streets. » | Λέξεων δημοψήφισμα » | Το Αλφαβητάρι του Διαβόλου » | Το κατά blogger ευαγγέλιον. » | CM και σε χαρτί. » | Θέμα οργάνωσης ή νοοτροπίας; » | 22 τύποι του Μαλάκα. »

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 4

» Delirium εκκαθάρισης

Μετά από παρότρυνση - φιλοσοφικό ερώτημα του Oneirou για το που θα βρεθούν εισαγγελείς-Schattenjaegers για να καθαρίσουν τους υποχθόνιους ίσκιους στην "δικαιοσύνη", την εκκλησία και τη δημοσιογραφία, νομίζω ότι η απάντηση βρέθηκε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και φέρει το όνομα Adopr_a_sniper!!!Η ιστοσελίδα αυτή συγκεντρώνει χρήματα για να μπορέσουν οι κακόμοιροι οι ελεύθεροι σκοπευτές (λέγε μας snipers) να αγοράσουν όσα χρειάζονται. Μπορείς να διαβάσεις σχετικά άρθρα, αλλά και επιστολές από snipers που έλαβαν την βοήθεια του Adopt a sniper.

Αν και κάποιοι τελικά "αλλάζουν γνώμη" για το αν έχει πλάκα να σκοτώνεις κάποιον, εγώ τάσομαι υπέρ τις συγκέντρωσης χρημάτων από την ελληνική blogόσφαιρα, με σκοπό την ενίσχυση ενός sniper με την προϋπόθεση να έρθει στην Ελλάδα να "καθαρίσει" το τοπίο. Αυτό θα έχει πολύ πλάκα.

Την προσπάθεια αυτή θα μπορούσαμε να την επεκτείνουμε και σε επίπεδο Νομού Θεσσαλονίκης. Αρκεί να την καταθέσουμε στον κυρ.Νομάρχη μας, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί στην ΝΕΤ και, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε να πάρει δραστικά μέτρα ο στρατός μιας και είναι ο "μόνος πυλώνας της ελληνικής κοινωνίας που δεν είναι σάπιος" (γκούχου).

Αφού λοιπόν ο Παπα-yo(!)sakis δεν είναι καθαρός ας βρούμε έναν Παπαδόπουλο ("διότι ο ασθενής επί της χειρουργικής κλίνης...") να κάνει κουμάντο στην Ψαροκώσταινα.

Γελάω και μόνο με την ιδέα ενός πιθανού πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει;

Γι' αυτό λοιπόν, ας νοικιάσουμε μερικούς snipers. Καλό θα μας κάνουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην (ναι, ναι!) American Sniper Association.update: Υπόθεση του 1996
Στο φως επιστολή Χριστόδουλου υπέρ αποφυλάκισης κατηγορούμενου

Επιστολή του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, όταν ήταν Μητροπολίτης Δημητριάδος (1996), με την οποία ζητούσε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την αποφυλάκιση ατόμου που είχε καταδικασθεί για εμπορία ναρκωτικών, έφερε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Μ.Τριανταφυλλόπουλος.

συνέχεια εδώ...

By Nassos K. @ 2/04/2005 10:23:00 μ.μ.
_

2 σχόλια

 1. Blogger Oneiros έγραψε 2/05/2005 03:10:00 π.μ.  
  Παρεξήγησες, δεν ήταν παρότρυνση και δεν το πήγαινα εκεί, εγώ σκεφτόμουν κάτι σε πραγματικούς εισαγγελείς α λα Elliot Ness (χρήσιμος ο Μάκης αλλά δεν αρκούν τα patches για να λειτουργήσει η κοινωνία). Δε χρειαζόμαστε snipers, ήδη κυκλοφορούμε όλοι με μιά σφαίρα στο κεφάλι. Όπως λένε και οι Rage Against the Machine..

  Just victims of the in-house drive-by
  They say jump, you say how high
  ΥΓ: Τη δήλωση του στρατηγού των πεζοναυτών την είδα σήμερα πουρνό πουρνό στην TV και μου ξύνισε ο καφές.. ας συνεχίσουν να λένε τέτοια, για να ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος τι τον περιμένει, εμείς τα ξέρουμε εδώ και καιρό.
 2. Anonymous Ανώνυμος έγραψε 2/16/2007 02:38:00 μ.μ.  
  Keep up the good work »

Δημοσίευση σχολίου

« Home