Τετάρτη, Φεβρουαρίου 16

Αναφορά κατάστασης.

Αναφορά του εξωγήινου crazymonkey στην Εταιρία Ερευνών Διαγαλαξιακών Πολιτισμών του Αλφα Κενταύρου


## Broadcast depth
## Incoming Transmission...
## ScoutDeer // HvCFT CONDORAS
## RELAY Initialized - Crazymonkey
## Automatic translation in Greek enabled


Πλανήτης: Γη
Χώρα: Ελλάδα
Κάπου στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορά υπ'αριθμόν: 5002.ΥΟΙΡΑΥΟΡΒΕΦ.61

ΕΡΕΥΝΑ: ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Η ξεφτίλα και η αηδία έπαψαν να έχουν όρια. Το θέμα των αποκαλύψεων στην ελληνική εκκλησία έχει πάρει δραματικές διαστάσεις. Προχθές στην τηλεόραση ο Σ.Κ. παρουσίασε ιερέα με τανγκα [σεξουαλικό εσώρουχο. Για επεξήγηση του όρου βλ. Διαγαλαξιακό Λεξικό - Τόμος:0030gr]. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η αυτή μαζική παράκρουση. Παρόλες τις αποκαλύψεις για τις υποθέσεις Γιοσάκη και Βαβύλη [περισσότερα βλ. στις αναφορές του περασμένουν μήνα - Γήινο ημερολόγιο], η ελληνική κυβέρνηση λέει ότι δεν έχουν κλονιστεί οι σχέσεις με την Εκκλησία, σε αντίθεση με σχετική έρευνα.

Τα τηλεοπτικά κανάλια Alter και Star καλούνται την επόμενη Τρίτη να λογοδοτήσουν στο ΕΣΡ για την κάλυψη θεμάτων που αφορούν την Εκκλησία και τη Δικαιοσύνη. Οπως έχετε ήδη διαπιστώσει από τις μέχρι τώρα παρατηρήσεις μου, θέμα ηθικής δεν υπάρχει σ'αυτή την χώρα και όλα είναι ελεύθερα και ανεξέλεγκτα. Φυσικά ούτε η πρόληψη και η θέσπιση κανόνων είναι αποδεκτές σ'αυτή τη γωνιά του πλανήτη. Οι λόγοι είναι απλοί και τους έχω αναφέρει πάμπολλες φορές. Πρώτον, γιατί δεν καταφέρνουν ποτέ να συννενοηθούν και, δεύτερον, γιατί οι κάτοικοι αυτής της χώρας πάντα θα βρουν τρόπο να ξεπεράσουν οποιοδήποτε εμπόδιο τους δημιουργεί ο οποιοσδήποτε νόμος [περισσότερα βλ. - Διαγαλαξιακό Λεξικό - Τόμος:0030gr - στους όρους Παραθυράκι, Χρηματισμός, Ρουσφέτι].

ΕΡΕΥΝΑ: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Συνημένα θα βρείτε αποσπάσματα από τις πρωινές εκπομπές "Κοινωνία ώρα 8", "Καλημέρα Ελλάδα", "Πρωινός Καφές", "Πρωινό Κους-Κους", "Ομορφος Κόσμος", "Καθαρές Κουβέντες" και μερικά πλάνα από τοπικά κανάλια, τα οποία ειδικεύονται στο εμπόριο χαλιών, κατοσέντονων-πανοσέντονων, οργάνων γυμναστικής, καθώς και στη χαρτομαντεία. Εαν δεν έχετε πρόβλημα με το στομάχι σας από το πρώτο videάκι [περισσότερα βλ. - Διαγαλαξιακό Λεξικό - Τόμος:0030gr - στον όρο greeklish], παρακολουθήστε και το δεύτερο όπου θα βρείτε αποσπάσμα μιας ολόκληρης ημέρας της ελληνικής τηλεόρασης (σήριαλ, εκμπομπές, ειδήσεις, shows κλπ.).
Τα αρχεία αυτά κλείνουν -προς το παρόν- την έρευνα μου για την ελληνική τηλεόραση.
Επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω, παρά μόνο να σημείωσω εδώ την ανησυχία μου για παράταση της εκμπομπής Fame Story για άλλο ένα γήινο 4 μηνο.

ΕΡΕΥΝΑ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Καθημερινά, ο φάκελος "δικαιοσύνη" δείχνει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Σήμερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Σωτήρης Μπάγιας επισήμανε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι «υποβαθμισμένος θεσμός», με κενά και αδυναμίες που έχουν ήδη καλυφθεί από παραδικαστικά κέντρα. Τονίζω το "Παραδικαστικά κέντρα". Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα του γήινου Ναυτίλου, για τον οποίο οι υποψίες μου για την εξωγήινη καταγωγή του ολοένα και αυξάνονται, οι δικαστικοί έχουν πάρει προσωπικά την κατηγορία για διαπλοκές και προχωρούν στην δική τους "επανάσταση" (ανωτάτη δυνατή ποινή ανά κατηγορία κλπ.)
Σε συνδιασμό, μάλιστα, με την γενική κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό (σκάνδαλα, μηνύσεις, αγωγές κλπ.) το τοπίο έχει αρχίσει να θυμίζει την Αμερική (όχι την δική μας, την γήινη) πριν μερικά χρόνια, όταν η λέξη μήνυση ήταν η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη από κάθε πολίτη της χώρας. Η οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ δύο ατόμων, μετατρεπόταν εύκολα σε αγωγή και υπόθεση δικαστηρίου.
Παράδειγμα: το εξώφυλλο της ημέρας


ΕΡΕΥΝΑ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
υποφάκελος: νομικό πλαίσιο
Η υπόθεση Φωτίου φτάνει σε ένα "αίσιο τέλος". Μετά την θύελλα αντιδράσεων στο Ίντερνετ και στον χώρο της τέχνης - με διεθνείς προεκτάσεις - ο "δράστης" αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μετά από τριήμερη κράτηση και εγγύηση 3.000 ευρώ.
Να τονίσω εδώ πως κατηγορήθηκε ΜΟΝΟ ο κατασκευαστής της σελίδας και ΟΧΙ αυτοί που προσπάθησαν να μπουν στο δημόσιο [περισσότερα βλ. - Διαγαλαξιακό Λεξικό - Τόμος:0030gr - στον όρο Greek Dream]. Αυτοί είναι -αν είναι δυνατόν- θύματα. Η προσπάθεια εξαπάτησης και εκμετάλευσης δεν τιμωρείται. Η σάτυρα και το χιούμορ όμως είναι κατακριτέα και απαγορεύονται.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
Για την υπόθεση της κατάσχεσης του κομικ για τον Χριστό, προσθέτω το παρακάτω κείμενο από του Ιου της Κυριακής.
Η ελευθερία γνώμης στην πυρά

ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Προς το Ανώτατο Συμβούλιο.
Νομίζω η παραμονή μου σ'αυτό τον πλανήτη -και μάλιστα σ'αυτή τη χώρα- για 24 χρόνια έχει πάψει να είναι αστείο. Θα μπορούσα έστω να αλλάξω χώρα και πόλη; Εχω ακούσει ότι η Βαρκελώνη είναι πολύ ωραία.

Με σεβασμό,
Agent Crazymonkey.


## End of Transmission...

2 σχόλια:

Oneiros είπε...

Στο μυαλό μου μέσα είσαι, φίλε Ε.Τ., και γω για Βαρκελώνη σκεφτόμουν να την κάνω. Εκτός του ότι συγκαταλέγεται στις ομορφότερες πόλεις του πλανήτη, λέγεται ότι είναι η μοναδική την οποία ένας Θεσσαλονικιός μπορεί να αισθανθεί δική του.

Εσένα τουλάχιστον μπορεί να σου φέξει κάποια στιγμή και να σε τηλεμεταφέρουν στον οικείο πλανήτη σου, εμείς που ξεμείναμε εδώ από άλλη Εποχή τι κάνουμε;

Nassos K. είπε...

Και έχουν δίκιο φίλε Aragorn, ένα καλοκαίρι πηγα στην Βαρκελώνη και δεν ήθελα να φύγω.
Οσο για την δική σου Εποχή, την λατρεύω.