Τρίτη, Ιανουαρίου 4

Καλώς το!!!

Ηρθε!
Καλώς το. Ας κάτσει τώρα εκεί στα αυγά του να ηρεμήσει να ηρεμήσουμε κι εμείς. Ακόμα δεν μπήκε, μας έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι.

Αβεβαιότητα
Καλά κάνει ο Αντρέας ("Πρέπει να το κάψεις για να σβήσει αλλά και πάλι θα μείνει η ουλή") και συμφωνεί με το Μίμη. Δεν υπάρχει τίποτα μέσα σ'αυτό το χρόνο (ίσως και στον επόμενο), και μολονότι είναι τρομαχτική η αβεβαιότητα, έχω την αίσθηση ότι μ'αρέσει. Είναι ευκαιρία για δημιουργία, για καινούργιες φρέσκιες ιδέες.

Συγκίνηση
Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όσα γίνανε στην Ασία. Δεν το πίστευα όταν το έβλεπα. Θύμωσα πάρα πολύ με τον τρόπο που το αντιμετώπισαν κάποιοι. Συγκινήθηκα όμως από την γενική ανταπόκριση του κόσμου. Γοητεύτηκα από την αντίδραση όλου του πλανήτη. Το πλανητικό χωριό είναι εδώ! Κι ας υπάρχουν προβλήματα διαχείρησης των ανθρωπιστικών πόρων (λέει). Κι ας στέλνει ο Μπους τόσα εκατομύρια δολάρια, κάνοντας ρόμπα τον υπόλοιπο πλανήτη. Κι ας υπάρχουν και οι αναίσθητοι (βλ. φωτό στον varometro) Κι ας... Κι ας...
Τουλάχιστον ας έχουμε την υγειά μας (έτσι Αρκούδε;)

Blogoμανία
To trend του 2005 δείχνει να γίνεται το blogging. Γουστάρω. Viva blog, viva open

Τρομοκρατία
Πολλές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου για το ζήτημα που κάποιοι θέλουν να ξαναφέρουν στο προσκήνιο. Θα περιμένω λίγο να ηρεμίσει το θέμα και θα ασχοληθώ σε μαλλοντικό post. Προς το παρόν συμφωνώ με την Εnet.

Αλλαγές
Κλείνω την σημερινή μου παράνοια (Crazy Monkey είμαι ό,τι θέλω κάνω) με την συγγνώμη για τις διαρκές αλλαγές που πιθανόν (δηλαδή σίγουρα) θα παρατηρήσετε στο blog. Δημιουργικός οίστρος ή απλά καλλιτεχνικό ξέσπασμα ή όπως θέλετε πείτε το... :-)

Χάπι για 2005

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή Χρονιά βρε...
Με υγεία..και πολλές καλές (αν τις θες)αλλαγές..(όπως ήδη βλέπω!)
Άντε καλορίζικο!!

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... » » »