Πέμπτη, Ιανουαρίου 26

R.I.P. Drk-Angel blog

Πάει το μπλογκ του αδερφού νταρκ-εϊντζελ. Ο ιδιοκτήτης του πάτησε το δικό του pause και προσπαθεί να συνέλθει από από το ξενέρωμα των τελευταίων μπλογκοημερών.
Αγαπημένοι μου Συνταξιδιώτες Σήμερα έκλεισα το μπλογκ. Κάτι δεν πάει καλά στην μπλογκόσφαιρα. Ηρθαν τα καραβάνια, ήρθαν οι σταρ...
Πληροφορίες τον θέλουν ντυμένο στα μαύρα και κόκκινα στην κορυφή του -Ολυμπιακών διαστάσεων πλέον- Λευκού Πύργου, να αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα του Ατσαλάκωτου ετοιμάζοντας το επόμενο ταινιάκι Bombay. Ο καπιτάν-Ναυτίλος σε βαρύ πένθος αφήνει για μια μέρα την καμπάνια του 501 και έπεσε με τα μούτρα στην κατασκευή λευκού καραβακίου από χαρτί της "Μακεδονίας" για να τον βοηθήσει στο ταξίδι του. Ο αδερφός Zpi και ο ταγματάρχης Oneiros μεταφέρουν τις προμήθειες. Μια μεγάλη παραγγελίων τσουρεκιών Τερκενλή στα αμπάρια του καραβακίου και μισό τόνο μπουγάτσα με κιμά και κακάο γάλα ΑΓΝΟ. Η υπόλοιπη Βόρεια Μπλογκερία σύσσωμη κοινάει τα λευκά της ποστ σαν φόρο τιμής στο χαμό του αγαπημένου μπλογκ, ενώ το πανό "Το μπαρόκ είναι εδώ ενωμένο δυνατό" έχει καλύψει την παραλία Θεσσαλονίκης.
Φήμες λένε πως ο αδερφός drk-angel θα παραμονεύει και θα επιστρέψει με συνδρομητικό μπλογκ.

See U around man.
:)

10 σχόλια:

οι σκιές μιλάν είπε...

mia protroph gia ksananoigma tou blog tou DA apo enan agnwsto tou anagnwsth pou diavazei 3 blog ola ki ola kai twra ginan 2, isws na mhn exei nohma alla einai o,ti borw na zhthsw...

Dark Angel, einai krima - alla katalavainw...

ZissisPap είπε...

Lost Angel :-(

Nassos K. είπε...

Θα ξανάρθει. Οσα χιόνια κι αν περάσουν, θα ξανάρθει.
:)

ΒΕΕΜΩΘ είπε...

Το ελπίζω. Πάνω που τον γνώρισα κι εγώ με τα post για τον Lovecraft :(

Tyxod είπε...

έκανα μια μαλακία, και αμέσως να τρέξετε όλοι... άντε ρε κλείστε τα όλοι, έκανα μόδα...

Dark Angel είπε...

Νομίζω ότι οφείλω μερικές εξηγήσεις σε όλους σας διότι το έκλεισα πολύ άγαρμπα και αγενέστατα. Ζητάω συγνώμη και διορθώνω όσο μπορώ. Καταρχάς οι λέξεις «για πάντα» και «ποτέ πια» είναι μεγάλες κουβέντες γιατί όλοι μας είμαστε θνητοί.

Με έχει ξενερώσει απίστευτα όλη αυτή η φάση με τα «σταριλίκια» τους «αντισταρ», τα «αστέρια» μπλογκερς τα χιλιάδες κομεντς, τα «επώνυμα» μπλογκς που κουβαλήσανε μέχρι εδώ τη μούχλα τους για να την μυρίσουμε και οι υπόλοιποι, οι «μπλογκερς» που αυτοδιαφημίζονται και βάζουν στη φοτο του profile τους τευχη περιοδικών.

Μέχρι να κοπάσει όλη αυτή η φασαρία εδώ θα είμαστε.

ANemos είπε...

Ρε συ!
Δεν πρόλαβα να διαβάσω εκείνο το post για τον Lovecraft...

Το ξανανεβάζεις λίγο;

Dark Angel είπε...

@Anemos ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Cool guestbook, interesting information... Keep it UP
»

Ανώνυμος είπε...

Cool blog, interesting information... Keep it UP » »