Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31

Ανασκόπηση 2004

Κλείνει και το 2004. Ισως όχι με τον καλύτερο τρόπο, αλλά σίγουρα με μια γεμάτη ανασκόπηση. Με τα καλά του και τα άσχημα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Μας κούρασαν οι εκλογές οι δικές μας, μας κούρασαν όμως ακόμα περισσότερο οι Αμερικάνικες εκλογές. Βγάλανε πάλι το Μπους οι άνθρωποι, τι να τους πεις; Βέβαια αυτό οδήγησε σε μια από τις πιο καλές ενέργειες που είδαμε φέτος (αλλά και γενικότερα) το SorryEverybody. Στα δικά μας είχαμε και κάτι σκανδαλάκια μέσα στο μενού αλλά ποιος δίνει σημασία; Είχαμε και το δημοψήφισμα στην Κύπρο και κόντρα συζητήσεις και διαβουλεύσεις αλλά (όπως λέω πάντα) αν δεν περάσουν δυο γενιές να αλλάξει το τοπίο και να σβηστούν οι πετριές στο κεφάλι κάποιων δεν αλλάζουν τα πράγματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ: Από αυτά άλλο τίποτα φέτος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο. Και το Euro2004 (ναι ναι το γ@μημένο) το σηκώσαμε, και Ολυμπιακούς κάναμε κουτσά-στραβά, και μετάλια πήραμε (και μας τα πήραν πίσω) και ψιλορόμπα γίναμε με το γιο του ανέμου, αλλά όλοι χαρούμενοι πήγαμε σπίτια μας στο τέλος.

ΕΚΤΑΚΤΑ - ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ: Κι από αυτά καλή συγκομιδή κάναμε. Από το ατύχημα στο Μαλιακό ως τα ατυχήματα με πολλούς νεκρούς στις Ενοπλες Δυνάμεις, αλλά και από το reality του λεωφορείου μέχρι και το πιο πρόσφατο σεισμό των 9 Ρίχτερ. Να μην τα ξαναδούμε αυτά!

ΠΟΛΕΜΟΣ - ΔΙΑΜΑΧΕΣ:
Τα ίδια Παντελάκη μου. "Η τρομοκρατία συνέχισε να σκορπίζει τον πανικό ανά τον κόσμο. Στόχος της αυτή τη φορά οι μαθητές του Μπεσλάν στον Καύκασο και η Μαδρίτη. Στο Ιράκ και την Αφρική ο θάνατος εξακολουθεί να είναι καθημερινότητα, όπως και στα κατεχόμενα από το Ισραήλ αραβικά εδάφη, όπου οι Παλαιστίνιοι «αποχαιρέτησαν» τον ηγέτη τους Γιασέρ Αραφάτ, όχι όμως και το όνειρό τους για μία ελεύθερη πατρίδα."

~

Δεν θέλω να συνεχίσω, αν και μου βγαίνει μεγάλη χολή για τα άσχημα που ζήσαμε, αλλά και πολλά χαμόγελα και αγνή ικανοποίηση για τα καλά. Για περισσότερα παραπέμπω στην (αρκετά πλήρη) Ανασκόπηση του in.gr και στο MyNews.

~

Καλή Παραμονή και τις Καλύτερες Ευχές για μια καλύτερη ανασκόπηση του 2005.
Χρόνια Πολλά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting site... » » »