Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15

Δεν υπάρχουν όρια...

Φτάνει πια!
Η ξεφτίλα της ελληνικής τηλεόρασης στο μεγαλείο της!
~
Αυτιάς (η πιο μεγάλη μύξα-λέρα-μπλέμπα-λίγδα της πάγκόσμιας ίσως, τηλεόρασης)
Παπαδάκης (ο "σωστός" αγαπητός δημοσιογράφος που, φέτος, το έχει χάσει λόγω πίεσης AGB και παραλυρεί στο δέκτη μου επιτηθέμενος σε όλους από υπουργούς μέχρι και "αντιπροσώπους αλβανών")
Ο "κακαου-νία ώρα 8" (άσε ρε θείο! μου το έπαιζες τόσα χρόνια αντιεξουσιαστής και πολέμιος της ρεμούλας και τώρα μου βγαίνεις με πρωινή εκπομπή να παρηγορήσεις τον κάθε "συγγενή θύματος" που έχεις σε τηλεφωνική επικονωνία και κράζοντας κάθε μαθητευόμενο τσιράκι σου γιατί είπε κάτι που άκουσε σε άλλο κανάλι)
Τέρενς (ο mr. αμοντάριστα-άκοπα-πλάνα-από-τις-λαϊκές-αγορές, παρακαλάει για θεαματικότητα ενώ παράλληλα εκλυπαρεί το Υπουργείο να μη του δώσει κανένα τσουχτερό πρόστιμο για "αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών" της υπερ-σύγχρονης ελληνικής αστυνομίας)
Πάνος Πόμολος (ο ένας και μοναδικός, αυτός που όλοι αγαπήσατε, ο καλύτερος αστυνομικός συντάκτης αποκαλύπτει... τρίχες)
~
...πάει κι άλλο η αηδία αλλά έχω αρχίσει να ανακατεύομαι πρωί-πρωί με την υπέρτατη ξεφτίλα.
~
Λεωφορειοπειρατεία!!! μια ευγενική χορηγία της ΤΙΜ. Δεν υπάρχουν όρια...
~
Καλημέρα σας!

2 σχόλια:

Sakis Rizos είπε...

Συμφωνώ μαζί σου. Τι να κάνεις όμως; Έτσι δουλεύει η ιδιωτική τηλεόραση. Στοχεύει στο "lowest common denominator" ώστε να αυξήσει τα νούμερά της. Τώρα αν αυτή η στόχευση είναι σωστή ή όχι και ποιο είναι τελικά το αποτέλεσμά της μόνο οι TV managers το ξέρουν. Αν νομίζουν ότι έτσι βγάζουν νούμερα, και επομένως λεφτά, κάτι θα ξέρουν(;)...

Yorgos είπε...

Να υποθέσω ότι έκανε κι η Βέφα αστυνομικό ρεπορτάζ σήμερις; =)