Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

iPod Nano (tested)

iDogNano

Δεν το περίμενεις. Στο λένε και δεν το πιστεύεις. Αλλο ένα συνηθισμένο hoax, είναι η πρώτη σκέψη κι όμως...

Το μάνα εξ ουρανού της Apple είναι αληθινό. Και ο Walt Mossberg, ο γκουρού των gadget, είχε την ευκαιρία να το δοκιμάσει για τα καλά (μέχρι που έριξε τον Νάνο από το ένα μέτρο). Συνολική εκτίμηση; Το λάτρεψε. Απίστευτα μικρό αλλά πολύ δυνατό. Διάβασε και το review του iLounge για τον αντικαταστάτη του iPod mini. Απλά εντυπωσιακό! Το μέγεθος μετράει, less is more, και άλλα τετοια κλισέ. Ladies and gentlemen... iPod Nano!
Take everything you love about iPod and shrink it. Now shrink it again. With 2GB (500 songs) and 4GB (1,000 songs) models starting at $199, the pencil-thin iPod nano packs the entire iPod experience into an impossibly small design. So small, it will take your music places you never dreamed of.

Αν δεν σου κάνει, και προτιμάς να έχει την μουσική στο κινητό σου αλλά αυτό δεν υποστηρίζει iTunes, η Motorola (αφού μας έπρηξε αρκετό καιρό) κυκλοφόρησε το iTunes Mobile. Περισσότερα στο iLounge.
Introducing iTunes for your mobile phone. With iTunes on your Motorola ROKR, you can listen to music on your mobile phone, wherever, whenever you want.

Και μιας και η μαμά Apple κυκλοφόρησε νέα παιχνιδάκια, είπε να αναβαθμίσει και το software που άλλαξε τον κόσμο της μουσικής στην έκδοση 5.

upd: Σχετικό άρθρο στο macloaded.gr

upd2: Stress test στο iPod nano.
Το να το πετάξεις στο πάτωμα δεν είναι test. Αυτοί οι τύποι το βγάλανε μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες. Αποτέλεσμα; Πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι καλοφτιαγμένο και πολύ ανθεκτικό. Το παρακάνανε όμως, κι αφού τελικά το σκοτώσανε το πήγανε για αυτοψία.

iLove these stuff