Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18

Local Labels 02

Τέχνες και Τεχνολογίες του Ηχου & Local labels forum #2
Σάββατο 1 και Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Λιμάνι, Αποθήκη Δ, Θεσσαλονίκη


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προτζεκτ γίνεται πράξη για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση όλων των τοπικών record labels σε μία εκδήλωση που στόχος της είναι η ενημέρωση του κοινού και η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μουσικών παραγωγών.

Με διαλέξεις άκρως ενδιαφέρουσες και με βάση την ηλεκτρονική μουσική ο στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ κοινού και δισκογραφικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στην εκπαίδευση και μέσα απο αυτή την εκδήλωση, η sonic intelligence, επιχειρεί να χαρτογραφήσει τον εκπαιδευτικό χώρο που αφορά τις τέχνες και τεχνολογίες του ήχου και της μουσικής ώστε ο υποψήφιος σπουδαστής, και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος, να κατανοήσει τις διαφορές ως προς το περιεχόμενο σπουδών αλλα και ως προς τις δυνατότητες εξέλιξης σχετικά με τον τύπο εκπαιδευτικού φορέα που θα επιλέξει.

Και τις δύο μέρες θα υπάρχουν στο τέλος της βραδυάς live concerts από καλεσμένους μουσικούς παραγωγούς που θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους δημιουργίες. Κατά το διήμερο και στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση περιοδικού τύπου σχετικού με τη μουσική τεχνολογία και έκθεση δισκογραφικών εκδόσεων ηλεκτρονικής μουσικής και discography artwork 10 τοπικών εταιριών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τα labels που συμμετέχουν είναι:
Erase, Gravity, GroovyGarden, Klik, Kinetik, MusicKitchen, Plusrec, PoetaNegra, Relax, UndergroundLessons.

Δες το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο black:white

Δεν υπάρχουν σχόλια: