Τρίτη, Σεπτεμβρίου 27

SP4M. D0 Y OU SWA1LOW?

Το Internet Spam είναι μια ανυπόφορη "ασθένια" του 21ου αιώνα. Χρησιμοποιώντας περίπλοκους μηχανισμούς και συσκευές πάμε πολύ μακρυά για να το αποφύγουμε, junk-mail filters, screening services, spam databases.

aspama

Το SP4M. D0 Y OU SWA1LOW? επιχειρεί να αλλάξει τη σχέση που έχουμε με το spam γενικά. Ενας microcontroller-based Webserver ξαναβρίσκει τα spam που στέλνονται σε όλο το Διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο (real time), και τροφοδοτεί από μακρυά ένα συνεχώς μεταλλασόμενο κανάλι (continuous shuffled stream) σε οθόνες.

Το spam δεν είναι πια ανούσιο, άχρηστο, χρονοβόρο σκουπίδι, αλλά μια διάγνωση πολιτιστικών αξιών και μια εναλλακτική παρουσίαση των κοινωνιών.

Ο Χάρτης Sp4m (βλ. φωτό) αναπαριστά μια χώρα μέσα από τα junk mail της και δίνει μια αίσθηση των αξιών και των αναγκών της.

Ενα project της Ayah Bdeir από το we-make-money-not-art

Spam me baby

7 σχόλια:

το θείο τραγί είπε...

Μπράβο, monkey man!

Καλή ιστορία για ανίδεους σαν κι εμένα.

Στέκω στην διασύνδεση της αρθρογράφου φοιτήτριας εκ της Βεϊρούτης (κοινώς: Βηρυτός) του spam με την αίσθηση των αξιών και των αναγκών μιάς κοινωνίας.(Ρέ, μπαγάσα, τί θα γίνομε χωρίς εσένα;;;)

Dark Angel είπε...

Αρα ρε μαν στην Αμερική έχουν όλοι μικρό τσουτσούνι
γιατι από εκεί έρχονται τα Enlarge Your Pennis.


:)))

CrazyMonkey είπε...

Είδες που έχει δίκιο; Εύκολο είναι...

Από Ελλάδα π.χ. έρχονται spam "Μπες εύκολα στο Δημόσιο"
;)

Dark Angel είπε...

Ρε σταμάτα! Με έπνιξες πάλι μπόιιιι


:))

Ανώνυμος είπε...

Where did you find it? Interesting read t shirt Anal nymphs pentium 4 compaq laptop benchmark cpu Safe credit union pay bill shaved womans pussy Bbuy adipbuy adipex tuning kia picanto Car vs home speakers hardcore music news Liposuction results http://www.covers-for-hot-tubs.info Fiat cupe Interclimax voyeur house simmons mattress exceptionale medalist Haruki mizuno butt Ruby millie discontinued cosmetics dealer kia philadelphia

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! Wheaton+teeth+whitening

Ανώνυμος είπε...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it video editing programs