Πέμπτη, Δεκεμβρίου 1

Beck - Guerolito | the remix album

Αν ο -κάθε άλλο παρά- Loser, Beck σου αρέσει, μάντεψε...

beck-remixes

Στις 13 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το Guerolito, το μικρό αδερφάκι του πρόσφατου πολύ καλού album του Guero, αυτό που τον επανέφερε στις δόξες του Odelay (καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι και τα δύο είχαν το magic touch των Dust Brothers).

Ο Beck επέλεξε προσωπικά 13 εντελώς διαφορετικούς καλλιτέχνες για να αναδιαμορφώσει το Guero. Συμπτωματικά, ο Adrock (Adam Horovitz) των Beastie Boys ετοιμάζει ένα "stripped down, beats and effects old-school styled jam" του Black Tamborine. Ανάμεσα στα remix ξεχωρίζουν αυτά των: Diplo, EL-P, Air, Boards of Canada, Homelife. Αυτή η μεγάλη διαφορά στον ήχο καθενός είναι που θα κάνει πολύ καλό το album.

Για το Guerolito, ο graphic artist του Guero, Marcel Dzama θά κάνει τα δικά του "remix" σε artwork και συσκευασία. Πάρε μια ιδέα από όλα αυτά στο mini site.

Αη Βασίλη ακούς;

5 σχόλια:

Τζιτζίκος είπε...

πάντως δεν μπορώ να πω πως το guero μου άρεσε τόσο πολύ όσο το odelay.

Nassos K. είπε...

Τι να σου πω; Επειδή το Odelay το είχα λιώσει, θα πρέπει να φτάσω και το Guero στον ίδιο αριθμό ακουσμάτων για να μπορώ να απαντήσω.
Προς το παρόν μου αρέσει το ίδιο ;)

Τζιτζίκος είπε...

ξέρεις, εκεί ακριβώς κολλάω και γω. Το odelay κυριολεκτικά τόχα λιώσει και γω αλλά το guero δεν νιώθω πως μπορώ να το ακούσω τόσο πολύ...

Πάντως στο edonkey κυκλοφοράει ήδη το guerolito...

Nassos K. είπε...

I'll check it. thnx ;)

Unknown είπε...

o Beck είναι μορφή και δεν το χάνω το guarelito με τίποτα ;)