Κυριακή, Δεκεμβρίου 25

x mass fun

Οχι δεν είναι γραμμένο λάθος. Είναι x(πρώην) mass(μαζική) fun(διασκέδαση). Κάτι τέτοιο ήταν τα Χριστούγεννα. Οχι πλέον...

8696
...μιας και μοιάζει να έχουν γίνει κάτι άλλο. Οχι οικογενειακή και σίγουρα όχι θρησκευτική γιορτή. Είναι η γιορτή πριν την Πρωτοχρονιά. Αυτό.

Ο καθένας γιορτάζει τη μαγική αυτή νύχτα, με το δικό τρόπο και για το δικό του λόγο με τον δικό του Αη-Βασίλη (ndle: προσωπικά προτιμώ αυτόν στη φωτό δίπλα ή με αυτόν) και την δική του κάρτα.

Ο μικρός τυμπανιστής έγινε DJ σε μεγάλο πάρτυ στο οποίο είναι μεγάλος χορηγός ο Σκρούτζ και το κοριτσάκι με σπίρτα σε υποδέχεται ως το guest party animal του club "Κλάους".

Εχει πλάκα η όλη κατάσταση. Ακόμη και το παλιό ανέκδοτο με τα Βουδούγεννα έχει αρχίζει να έχει νόημα, πια. Προτείνω να αλλάξουμε όνομα στη γιορτή και να την ονομάσουμε Χαρμούγεννα ή Τριπούγεννα, αφού όλοι μπαίνουν σε ένα χαρμόσυνο τριπάκι αυτές τις μέρες.

Ακόμη, φέτος, δείχνει να είναι χρόνια με το μεγαλύτερο αντι-xmas feeling. Η αντίδραση των Χριστουγέννων εξαπλώνεται. Οπως και η λογική του buy-nothing-xmas (κι εδώ). Το Santarchy μαζεύει hits σαν τρελλό, ενώ το Yahoo! έχει ειδική κατηγορία με links.

Ολοι (μια ιδέα από blogs) περνάμε διάφορες φάσεις μ'αυτή τη γιορτή. Κάποιοι παραδοσιακά, κάποιοι ψάχνοντας και άλλοι κάνοντας χαβαλέ αλλά με τύψεις. Πάνω από όλα τα παιδιά αλλά και οι έμποροι. Ακόμη κι όταν καταλήγει μια χαρωπή μαλακία ή απλά ο Αη-Βασίλης πέθανε έχει το γούστο της.

Καλά να περάσεις...

Ho! [mp3]
Wishing you all a safe and happy non-denominational holiday season

5 σχόλια:

ZissisPap είπε...

Στείλτε μου έναν Άγιο Βασίλη τώρα!!!

Πολλή ξεφτίλα η χριστουγενιάτικη Αθήνα :(
Όλοι γκρινιάζουν, μπλιαχ...

Θα περάσει και αφού σκάσουν στο φαγητό θα γκρινιάζουν για το Πάσχα που θα ακριβύνει το αρνί.

Υγεία σε όλους κάθε μέρα :)

Unknown είπε...

Really Chmas fun! Kαλές γιορτές σε όλους CrazyMonkey keep on trying,καλή δουλειά.

Oneiros είπε...

Whatever gets you through the day (μιά και τα γιορτάζουμε αμερικάνικα)' χρόνια πολλά και σε σένα Τρελοπίθηκε, με τον καλίγραμμο Santa, εύχομαι πολλή έμπνευση για το 2006.

Mikrouli είπε...

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Να περάσεις καλά στην αγκαλιά της Αγιοβασιλίνας σου!

Σου στέλνω μπόλικες χουχουλιάρικες ευχές!

;-)

greekgaylolita είπε...

You are so right..