Τρίτη, Ιουλίου 12

Διαγωνισμός iTunes

iTunes

Η Apple ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα 500 εκατομμύρια τραγούδια που θα έχουν πωληθεί στο iTunes Music Store μέσω ενός μετρητή, έτσι ώστε οι χρήσττες του να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για το ποιος θα κατεβάσει το τραγούδι με αύξοντα αριθμό 500 εκατομμύρια.

Κατά την αντίστροφη μέτρηση, η Apple θα δίνει ανά 100,000 τραγούδια ένα iPod mini και μια iTunes gift card για 50 δωρεάν τραγούδια στον πελάτη του iTunes που θα αγοράζει το τραγούδι που θα συμπληρώνει τα 100,000.

Αυτός που θα κατεβάσει το πεντακοσιοστό εκατομμυριοστό κομμάτι, θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο που είναι 10 iPod της επιλογής του για να τα μοιραστεί με την οικογένειά του και τους φίλους του, 10.000 τραγούδια δωρεάν και όλα τα έξοδα πληρωμένα για 4 άτομα για μια συναυλία των Coldplay κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδεία τους.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τη διαθεσιμότητα του Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band και The Long and Winding Road στο iTunes Music Store. Και τα δυο τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά το περασμένο Σαββατοκύριακο στη συναυλία Live 8 με τους U2 και τον Sir Paul McCartney.

από το computeractive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: