Δευτέρα, Οκτωβρίου 3

Ελληνες Freelancers - Απογοήτευση

Ξεκίνησε η λειτουργία του 1ου ελληνικού website που διευκολύνει την εύρεση ελεύθερων επαγγελματιών και το outsourcing.

Το GreekFreelancers.net, απαρτίζεται από δύο κατηγορίες χρηστών:
1. Τους Επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσσουν το βιογραφικό τους online, να ενημερώνονται άμεσα [μέσω e-mail] για την ανακοίνωση νέων έργων και να υποβάλλουν τις προσφορές τους online για την ολοκλήρωση κάποιου έργου.
2. Τους Αγοραστές, οι οποίοι μετά την εγγραφή τους, μπορούν να δημοσιεύσουν τα χαρακτηριστικά του έργου τους και στη συνέχεια μπορούν να παρακολουθούν καθώς οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα υποβάλλουν τις προσφορές τους για την ολοκλήρωση του έργου.

Η εγγραφή είναι δωρεάν. Το GreekFreelancers.net κρατά ένα μικρό ποσοστό από τη νικήτρια προσφορά για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του.
Οι ειδικότητες που μπορεί να βρεί κανείς αυτή τη στιγμή, είναι: Προγραμματισμός , Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Γραφιστική / Παρουσιάσεις / Multimedia, Σχέδιο, Φωτογραφία, Κείμενα / Μεταφράσεις.



upd. Μπήκα στον πειρασμό να γραφτώ και να την δοκιμάσω. Πόσο 'επαγγελματική' προσπάθεια...

Τι να περιμένεις από ένα site για freelancers και οργάνωση έργων, που βάζει αναλογικό ρολόι με το logo του, banners για κάποιο άγνωστο portal zatounanet, ένα-δυο άλλα από banner exchange και ένα άλλο για τα ρινγκτόουνζ του servitoros.gr, έχει και Google AdSence.

Εχει και διεθνή έργα. Μη φανταστείς τίποτα φοβερές ευκαιρίες. Να μη σχολιάσω τον τύπο που δίνει $40 για logo και είχε προσφορά με $5!!!!

Κρίμα για μια καλή ιδέα (freelance project management) που πάντα όμως παρεξηγείται από τον 'Ελληναρά μεσάζωντα', και σχεδόν πάντα καταλήγει σε μια κακοστημένη αηδία!

Απογοήτευση!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν είχε τις άσχετες διαφημίσεις να το κάνουν σούπερ μάρκετ... καλύτερα θα ήταν...

zavalos είπε...

Δεν θα περπατησει.

Δεν δινει πολυ χρονο μεχρι την αναθεση του εργου. Δεν προλαβαινω να το παρω και να το διαφημησω στο indianfreelancer.net. (Γνωστο και ως: Η αρχη του καλου μεσαζοντα).