Σάββατο, Νοεμβρίου 19

Ozric Night

Ακολουθώντας πιστά τον Οδηγό του Zpi, κατάφερα να ευχαριστηθώ τους Ozric κούτρα. Δυστυχώς δεν είχε μπλουζάκια.

Το live ξεκίνησε με ένα ασυνήθιστο support, ενας drummer-leader (κι όμως) και δυό ακόμα τύποι, ο ένας με ένα πνευστό μαρκούτσι με ωραίο ήχο αντί για μπάσο και ο άλλος κιθάρα και sound fx. Καλοί αλλά για ένα εικοσάλεπτο κι όχι για 45' που παίξανε, ειδικά με τα ξενέρωτα φωνητικά του drummer.

Ozric
κλικ για μεγέθυνση

Υπομονή, δυό τσιγάρα και λίγο μουσική κονσέρβα, έφεραν τους Ozric στη σκηνή. Κλασικά ξεκίνησαν πιο μελωδικά για να φτάσουν να τα σπάνε κάνοντας όσους ήταν παρόντες να χορεύουν με το Pyramidion. Ολα τα λεφτά ο Ed Wynne που δεν κατέβηκε ούτε για λίγο απ'τη σκηνή, παρά μόνο στο τέλος, λίγο πριν το προγραμματισμένο ανκόρ -ο Zpi ετοιμάζει άρθρο φωτιά για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κόσμος δεν ήταν ο αναμενόμενος (ούτε σε ποσότητα ούτε σε ποιότητα), αλλά τουλάχιστον όσοι μαζευτήκαμε μπροστά περάσαμε καλά. Εχει ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι πολλοί στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο δεν έχουν ακούσει κομμάτια τους, αλλά δεν ξέρουν ούτε το όνομά τους.

Καλά, δεν έκανα και γκάλοπ, αλλά οι 3 που ρώτησα στο Θερμαϊκό που βρέθηκα μετά δεν τους ξέρανε. Για το Θερμαϊκό μη με ρωτάς. Οποιος δεν ήταν έχασε. Πέρασα μια από τις πιο ωραίες βραδιές (και ήταν σχετικά άδειος).

upd. Ozric @ Zpi

Thnx babe. Και μη ξεχνάς... 5 και σήμερα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work » »