Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Need4Speed | Most Wanted

Η απόλυτη καφρίλα. Το κιτς στο αποκορύφωμα του κι από κάτω "πειραγμένοι" κινητήρες και "φτιαγμένα" αυτοκίνητα. Ετσι ήταν τα δύο τελευταία NFS. Τώρα όμως μας την πέσανε και μπάτσοι;

nfsmostwanted
Porsche Carrera GT

Ξύπνα από τη μυρωδιά του καμένου λάστιχου στην άσφαλτο καθώς η συγκίνηση των παράνομων αγώνων ταχύτητας κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Από τους δημιουργούς της σειράς Need for Speed, το Most Wanted καλεί τους οδηγούς να γίνουν οι πιο διάσημοι και άπιαστοι οδηγοί αγώνων.

Ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Με απλά λόγια το νέο NFS, το πιο καγκούρικο παιχνίδι που μπορείς να βάλεις στο PC ή στο PS2 σου. Αν είναι τόσο εθιστικό όσο τα άλλα, με όλα τα νέα χαρακτηριστικά και τα απίστευτα γραφικά του (screenshots + videos) θα πουλήσει (ή θα αντιγραφεί) τρελά.

Ευτυχώς παρατήσανε τα πολλά χρωματάκια και τα άλλα χαρουμενα και έγινε λίγο πιο.. σκοτεινό. Δείχνει πραγματικά underground με μια δόση από 60 seconds. Πολύ μ'αρέσουν κάτι τέτοια. Γίνομαι μικρό χαζό παιδάκι. Οχι ότι δεν είμαι. Το πολύ πολύ να είναι καμιά μαλακία και να μπορέσω να τελειώσω επιτέλους το Dante's club, που το έχω σταματήσει 3 φορές.

Χάνω το φεστιβάλ, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να μου περάσει το συνάχι. Εσύ να δεις καμιά ταινία. Εγώ πάω σπίτι.

Zoom zoom!

5 σχόλια:

Dark Angel είπε...

Χέι Κρέιζυ γνωρίζεις τη μετάφραση του ¨καγκουρα" στα Αθηνέζικα???

ε???

:)))

Nassos K. είπε...

Θα μου πεις φαντάζομαι...

;)

Dark Angel είπε...

Οχι γιατί είσαι προδότης...

|ο|

Nassos K. είπε...

μιλας εσυ; κάγκουρα!

:D

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting site... http://www.coffee-espresso-maker.info/zebco-brisk-brew-coffee-maker.html Lawn maintenance and business card Get adipex phentermine sent florida valtrex 100 mg Harrahs hotel casino tunica