Παρασκευή, Ιουλίου 8

White Stripes - Get Behind Me Satan

whitestripes

Hailing from Southwest Detroit, The White Stripes have come a long way in a very short time. Famous for forging a stripped down rock and roll sound consisting of just Jack White's guitar and vocals and Meg White's solid, minimal drums, the band began to appear on many people's radars around the time of their third album White Blood Cells.

Διαβάστε το review του PixelSurgeon, κάντε μια βόλτα στο πολύ όμορφο site τους καθώς περιμένεις το album

update: Ερχονται; Ύπαγε οπίσω μου, Σατανά!
Τρίτη 12/7 στο Θέατρο Γης

2 σχόλια:

NiO είπε...

Διαφωνώ ως προς τη πρόταση σου ? για το live Θεσσαλονίκη?
Καλοκαίρι είναι ετοιμαστείτε για Αθήνα ο χώρος είναι καταπληκτικός και σα περιβάλλον και σαν οργάνωση? πολύ καλύτερη από το rock wave ? το σημαντικότερο βέβαια είναι για όσους γνωρίζουν οι SND (Sons and daughters) που δε θα ανοίξουν απλά αλλά θα ρίξουν ολόκληρο σετακι.. αν δε γνωρίζετε αλλά ενδιαφέρεστε ψάξτε στα «γνωστά» μέρη και κατεβάστε sons and daughters ? Johny Cash (johny cash είναι ο τίτλος, αν μπερδευτήκατε?.) και μια ο λόγος για johny? μαμουδάκι γνωρίζεις να μας πεις τίποτα και για τη ταινία (βιογραφία) johny cash (αυτή δεν έπρεπε να τη σκηνοθετήσει Quentin ??????!!!)

Nassos K. είπε...

@Johnny:
Μήπως εννοείς το Walk the Line; Θα το σκηνοθετήσει ο James Mangold του Identity και Kate & Leopold. Δεν πιστεύω πως ο Quentin θα έκανε κάτι τέτοιο. Είναι για άλλα πράγματα. Τώρα αν ο Joaquin Phoenix μοιάζει με τον Johnny Cash κρίνε μόνος σου. ;-)