Παρασκευή, Οκτωβρίου 7

Ζήτω η νεοφιλελεύθερη Ζιμπάμπουε των Βαλκανίων.

Με τη ψυχή στο στόμα και με εργαλείο τη σάτιρα που είναι τρόμος ζωής θα ξεδιπλώσουμε τις αγωνίες μας που ασφυκτιούν κάτω από τη μπότα της πατροπαράδοτης ελληνικής δουλοπρέπειας.

panousis

Tο κέντρο θεαμάτων για ψαγμένους μικροαστούς θα παρουσιάσει το ελληνικό τσίρκο ?OLA SKATA?. Με την ευγενική κοροϊδία του Τζίμη Πανούση. Πρόκειται για μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να σταθούμε απέναντι σε «καλλιτέχνες» τύπου «Σαν Ρέμο». Τριάντα χρόνια σχεδόν βολοδέρνουμε μεταξύ του «Γαμάτε γιατί χανόμαστε» και του «Άντε γαμήσου εργατιά». Όνειρο ζωής να περιορίσουμε τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ στον Πανάθλιο Τάφο τους.

Καλή διασκέδαση,
Τζίμης Πανούσης

υγ. Επειδή δεν προλάβαμε να διαφημιστούμε στη «φιλανθρωπία με το τσουνάμι», δηλώνουμε ότι τα κέρδη θα τα μοιραστούν οι καλλιτέχνες με τον επιχειρηματία.

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
ΣΤΟ PRINCIPAL CLUB THEATER
«OLA SKATA»
Από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

3 σχόλια:

---. είπε...

Την τελευταία φορά που πήγα, ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Όχι και τόσο όμως, όταν ήρθε ο λογαριασμός! Άστα, πίκρα. Πιο φτηνός είναι ο Νταλάρας(Αλλά αν το σκεφτείς, αφού τα παίρνει απ΄τον Πανούση, το ίδιο είναι):)

averel είπε...

ΠΕρσι ηταν στο Γκαζι. Πήγα με χαρα, εκνευριστηκα απιστευτα, οταν με πεταξαν σε μια γωνια με την παρεα μου και οταν εβλεπα γυρω μου μεικτες παρεες που ειχαν την ατυχια να κλεισουν τραπεζι για 2 και κατεληξαν σε τραπεζι 2+2. Οταν εφυγα τα ειχα ξεχασει ολα. Τρελο κρεσεντο γελιου. ΠΡοτεινεται.

Nassos K. είπε...

Αντε, να μαζευτούμε να πάμε ;)