Δευτέρα, Νοεμβρίου 7

Ο Μπλογκικός Δείπνος (48hours later)

Το Σάββατο το βράδυ δεν έγινε μια απλή συνάντηση. Ηταν το πρώτο blogomeeting που είχε νόημα το κάθε γράμμα της λεξης blogomeeting. Φαντάσου τα blog που επισκέπτεσαι και διαβάζεις και σε προβληματίζουν, διασκεδάζουν, ενημερώνουν, να ζωντανεύουν σε μια σειρά από καρέ σκηνοθετημένα απο Terry Gilliam και Tarantino μαζί.

The-Last-BlogSupper
κάνε κλικ για μεγέθυνση

Η μέρα μου ξεκίνησε από νωρίς με παρέα, μαγείρεμα, μπύρες, τεκίλα και πολύ γέλιο. Ενας δυνατός καφές και το ταξίδι από Περαία (η οποία ουδεμία σχέση έχει με Μουδανιά) για το Μπιτ Παζάρ με ξύπνησαν και εμφανίστηκα με καλή διάθεση στην ώρα μου κι ας λέει ο αργοπωρημένος DrkAngel ό,τι θέλει για καθυστερήση.

8.30 ήμουν εκεί και οι πρώτοι μυστήριοι τύποι εμφανίστηκαν σαν anonyma comments από δεξιά μου. Ο Αστέρης -νόμιζα θα έχει κρύο- Ονειρος και το Λεμόνι -γράφω κάθε τρεις μήνες γιατί τόσο μου πέρνει το editing- Δίχως Ονειρα. Η αντίθεση στα ονόματα είναι εντελώς τυχαία.

Μας περιμένει ήδη το ανεμοσκορπισμένο κριτσικάτσι ο Tero, ο Θοδωρής (είπαμε αυτός με το παιδί) και η έκπληξη της βραδιάς, Βικτωρια - "Εγώ δεν έχω μπλογκ, διάβασα ότι θα μαζευτείτε και ήλθα για ένα κρασάκι". Κι όμως!

Το τρίγωνο του Μπιτ Παζάρ είναι κλειστό όμως σαν να μπάζει από κάπου. Οχι ρε, έρχεται ο ANemos. Το "πόσα πήρε ο ΑΝεμος" θα σας το πουν άλλοι μπλογκερς :-) Ρε συ Αντρέα που θα μπούμε; Πόσοι θα έρθουν ακόμα; Πήρε ο άνεμος τον πίθηκο και τρόμαξαν τον κυρ-Στέφανο που άλλο που δεν ήθελε αλλά το έπαιξε δύσκολος στη συμφωνία για τα 25 άτομα που θα "του κλείνανε το μαγαζί".

2 τραπέζια κι ένας διάδρομος στη μέση. Bloggers πετάνε δεξιά κι αριστερά και αλλάζουνε ιδέες, αστεία, σχόλια και τσουγκρίζουν τα ποτήρια. Οπως και στα blogs αλλά τώρα είναι με σάρκα και οστά αντί για pixels. Δεν έχει διαφορά. Τα ξανάπαμε "Πίσω από τα blogs υπάρχουν άνθρωποι" φίλε μου.

Κόσμος. Το παρουσιολόγιο γράφει: Ttallou (χρωστάω μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με πασχαλινές προεκτάσεις και ενα Misirloσιντο), Nenyaki (90 κάτι και σήμερα ε;), ma nigga Zpi (δεν τα είπαμε αλλά θα ξαναβρεθούμε, αργήσαμε και για Electrelane, gmt), Marion (μα να μη ξερεις που είναι το Μπιτ Παζάρ;), Argos (πότε θα κάνουμε μια "δική μας επανάσταση"; Ασε τον ΑΝεμο να λέει!), marilina (εδώ θα βρείτε φωτογραφίες και την αποκάλυψη της αληθινής Ιστορίας. Τύφλα να'χει ο Dan Brown. Το χέρι δεν στον Μυστικό Δείπνο δεν είναι λάθος του Da Vinci, αλλά πολύ προσεκτικά κρυμμένο το δικό μου!), Yanni (οχι ο συνθέτης, ο δικός μας, κατευθείαν από τη δουλειά και έτοιμος να αναλύσει την "ηθική στο διαδίκτυο"), μετωρο...λογικός μετά τις jojo (την άλλη φορά όχι σε γενέθλια οκ;), mn8 (έκατσες δίπλα στον Argo και σε χάσαμε), Zkeramid (generation X rulezz!), αν ξεχνάω κανένα σχωρνάτε με :D

Μια "άλλη" βραδιά. Να την κανακάνουμε. Περισσότεροι αυτοί τη φορά. Η επανάσταση δεν άρχισε προχθές. Εχει ξεκινήσει στα παραπάνω links και σε όσα θα ήθελαν να παρεβρίσκονται εδώ και καιρό.

ps. πάσα ομοιότητα των εικαστικών μου στο blog του ANemou με τα σκίτσα του Hugo Pratt είναι τυχαία.

upd. Αγγελία: ζητείται καλόκαρδος κάτοχος-χορηγός εξοχικού, που να χωράει 20 άτομα στην Αράχωβα, για να το διαθέσει σε μπλογκομίτινγκ. δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

18 σχόλια:

jojo είπε...

μου φαίνεται οτι φύγαμε όταν άρχιζε η καλή φάση...
όταν δηλαδή άρχιζαν να σας πιάνουν τα κρασάκια και τα τσίπουρα!

τελικά το τραβήξατε μέχρι αργά ε?
άντε και εις ανώτερα!
την άλλη φορά να το οργανώσουμε τριήμερο έτσι για να χουμε καιρό να τα πούμε βρε! ;)

Nassos K. είπε...

blogmeeting στην αράχωβα θα κάνουμε !

Nenyaki : ) είπε...

XAXAAXAXAX!!! τι έφτιαξες πάλι με την pic!
έχε χάρη που κόβει το μάτι μου και βλέπω ασώματα χέρια και έτσι μαθαίνουμε όλη την αλήθεια που κρύβει η ιστορία :D :D :D

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά ρε αθεόφοβε, τον Αστέρη στην θέση του Ιούδα!!!!

Nassos K. είπε...

Μόνος του έκατσε εκεί!

βλ. Βιβλική tricky question:
Εγώ είμαι Δάσκαλε;

Ανώνυμος είπε...

"Μήπως εγώ;" είναι το σωστό :-))

Πάντως πρέπει να βρούμε ακόμα έναν για να είμαστε τρεις και......
για την επανάσταση!!!!

. είπε...

εγώ μιας και το βαφτιστικό μου είναι μαρία μαγδαληνή, καλώς έχω εξέχουσα θέση στον δείπνο....

ρε συ ο spiro2001 δεν ήρθε, με ποιόν μπρδεύτηκες;;;

η δουλειά με το δείπνο είναι υπέροχη εως τρομακτική ;)

Nassos K. είπε...

Argos,
Ο "Ιουδας" θα ψήνεται σίγουρα κι επείδη πρέπει να είμαστε 3 και το λουρί, να πούμε τον Drk;

marilina,
κάποιον θα μέτρησα παραπάνω. Ο γούτας έβλεπε τον ZKeramid διπλό. Ετσι είναι αυτά.

χαίρομαι που τη βρίσκεις τρομαχτική :))

Dark Angel είπε...

Πείτε μου και μένα ρε γκαιζ...

Nassos K. είπε...

Εννοείται ρε μαν.

Ανώνυμος είπε...

Μέσα omicron.

Επ' ευκαιρίας μάλλον δουλεύει το RSS.

Y.Γ. Η σημερινή "Θεσσαλονίκη' είχε την blogo-συνάντηση, ολοσέλιδη. O Zpi, nenyaki,ttalou πρώτη μούρη!!!

Oneiros είπε...

..Ε, όχι και Ιούδας ρε! @#!%?*&!!!...

Λείπει πολύς κόσμος απ' το "φρέσκο", πάντως' τεμπελιάζουμε, λέει, Leonard(inh)o;

Όσο για το blogmeet (είπαμε, Μαγραθέα!) στην Αράχωβα or wherever, έχουμε κάτι μήνες που το λέμε' βρείτε εξοχικό που να χωράει 20 άτομα κι εγώ είμαι μέσα.

Nassos K. είπε...

Με 2 meeting σήμερα, η υπόλοιπη μέρα είναι για ενημέρωση και σερφ.

Εχει κανεις εξωχικό;

jojo είπε...

εγώ λεω να βάλουμε αγγελία στα μπλογκς και στις εφημερίδες:
"ζητείται καλόκαρδος κάτοχος-χορηγός εξοχικού, που να χωράει 20 άτομα στην Αράχωβα, για να το διαθέσει σε μπλογκομίτινγκ. δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις."

Nassos K. είπε...

Σωστό ;)

Ttallou είπε...

H εικόνα, ακατανόμαστε, είναι τουλάχιστον ιερόσυλη ["Pope is a killer, crazy monkey ise prodotis, oy oy oy six hundred sixty six"]
Ωστόσο, μια που έγινε μια φορά το κακό, περιμένουμε με αγωνία τον Santa με πασχαλινές προεκτάσεις!

ΥΓ: Έμπνευση: Σχετικά με το χαμένο χέρι σου, τι θα 'λεγες για μια progressive εκδοχή της "Δημιουργίας του Αδάμ" ή του "χεριού του Θεού" (Μαραντόνα) αλά crazy monkey?

Nassos K. είπε...

Εχεις ξεφύγει κορίτσι μου!

Ttallou είπε...

είμαι ακόμη υπό την επήρεια του σαββατιάτικου αλκοόλ :Ρ