Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

Victoria Abril και David Holmes

victoria_mainholmesdavidmain

Victoria Abril
Μια μοναδική συναυλία θα δώσει η Victoria Abril το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Στο σπουδαίο αυτό μουσικό γεγονός, η Victoria Abril θα ερμηνεύσει τραγούδια από το άλμπουμ της PutchEROS do Brasil, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε αυτό περιλαμβάνονται δέκα τραγούδια με το αγαπημένο της στυλ μουσικής, τη Bossa Nova, που επιλέχθηκαν μεταξύ των καλύτερων του βραζιλιάνικου ρεπερτορίου. Η αισθησιακή φωνή της Victoria Abril ταιριάζει γάντι με τα υπέροχα τραγούδια, στα οποία συνδυάζει κλασσικά ακούσματα με τον ηλεκτρονικό ήχο.

David Holmes
«Στην πραγματικότητα είμαι απλά ένας άνθρωπος που έχει ιδέες. Περνάω τις μέρες μου στο σπίτι, ακούγοντας τους δίσκους μου, ανατρέχοντας σε μουσικές πηγές, κλέβοντας μελωδίες από μπάσο και διάφορα έγχορδα και επεμβαίνοντας σ’ αυτά με το δικό μου τρόπο. Είμαι μάλλον ένας μη-μουσικός με πολλές ιδέες»

Με ένα από τα γνωστά DJ sets του θα βρεθεί κοντά στο κοινό της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 00:30 στο κλαμπ Boutique, ο Ιρλανδός DJ και συνθέτης David Holmes. Αν και ευρύτερα γνωστός ως DJ της techno και acid house σκηνής, ο David Holmes έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό τόσο με τα προσωπικά του άλμπουμ όσο και με τα σάουντρακ που έχει επιμεληθεί για ταινίες όπως το Εκτός ελέγχου, τη Συμμορία των έντεκα και τη Συμμορία των δώδεκα, και τα τρία σε σκηνοθεσία του Steven Sonderbergh, αλλά και το Κωδικός 46, το οποίο προβάλλεται φέτος στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Michael Winterbottom.

Παράλληλες Εκδηλώσεις @ film festival

5 σχόλια:

Zpi είπε...

Για δες ένα μαντάτο...δεν το ήξερα για τη Victoria.
Η αλήθεια είναι ότι δε σκοποεύω να πάω στο Μεγαρο, αλλά το Σάββατο θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά... you catched the υπονοούμενο right my nigga?

Nassos K. είπε...

Νομίζω πως είναι η μόνη φορά που θα ήθελα να πάω στο Μέγαρο, αλλά δεν θα πάω. Θα σε πετύχω το Σάββατο "στα πλαίσια του Φεστιβάλ"

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on!
» » »

Ανώνυμος είπε...

Excellent, love it! »

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! 7510 blackberry software cleaning heads sony camcorder http://www.didrex6.info lady commercial levitra Mass social security disability attorney Camcorder dv gs250 panasonic pv review computer board games buy online propecia