Τετάρτη, Αυγούστου 24

Μίλα Google! Μίλα!

talk_logo

Από τους IMs (Instant Messengers) που κυκλοφορούν έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο Jabber. Δυστυχώς μας έχει φάει η μαμά Microsoft.

Αλλά το google για άλλη μια φορά πήγε μπροστά. Εστησε το δικό της Jabber Server και έδωσε μια προσαρμοσμένη έκδοση του client δωρεάν για όλους. Απλά χρειάζεσαι ένα Gmail username και password (όποιος δεν έχει ή έχει invitations που θέλει να μοιράσει ας το κάνει στα comments).
Google Talk is a simple and free way to talk with and send instant messages to your friends. Like Gmail, Google Talk uses Google's innovative technologies to help people communicate more effectively and efficiently. Think of it as Google's approach to communications.
Πρέπει να αρχίσει και μια καμπάνια για αντικατάσταση του παλιόMSN και kleinmeinYahooMessenger. Κατέβασε από εδώ το φρέσκο IM/voice software.

Εσύ πονεμένε mac user, που θες να σετάρεις το iChat (μιας το googleTalk είναι Windows only application) μπορεις να βρεις οδηγίες εδώ (κι εδώ για το Adium).

Θέλω να δω πότε θα μπορέσουν να εισχωρήσουν οι εφαρμογές όπως το Skype, iChat ή το Google Talk στα κινητά μας, για να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε παντού.

Talk 2 me baby...

4 σχόλια:

το θείο τραγί είπε...

Καλό το ερώτημα.
Εγώ ούτε την εφαρμογή για το Word, κατάφερα να κατεβάσω. Αλλά, είπαμε, εγώ δεν ξέρω.

Nassos K. είπε...

Εχω καμιά 50αριά προσκλήσεις για το Gmail. Avanti, τραγί, και όποιος άλλος θέλει ας μου στείλει ένα email.

το θείο τραγί είπε...

Να σού στείλω, αλλά δεν ξέρω κάν τί, πώς θα το δουλέψω. Κάθε νέο πράμα, κ-ούτω πώς με πελαγώνει.

το θείο τραγί είπε...

Και μή ξεχνιόμαστε, έ!

Χάπυ νταίϋ, φιλάρα!!!