Δευτέρα, Απριλίου 11

baby magazine


#11 out now
I'M FAMOUS!

Πολύ καλή δουλειά. Με ενθουσιάζουν τα εξώφυλλα του. Μου θυμίζουν τα τετράδιά μου στη σχολή. Πανέξυπνο. Ρίξε μια ματιά και στα προηγούμενα τεύχη. I'm famous baby!

7 σχόλια:

ilias n. είπε...

γενικά, πολύ όμορφο περιοδικό, ωραίο στήσιμο, ενδιαφέρον περιεχόμενο. κρίμα που στην ελλάδα κανείς δε θα έχει ποτέ την ευκαιρία να το δει (εκτός όσων ανήκουν στο δημοσιογραφικο-διαφημιστικο συνάφι).

Nassos K. είπε...

Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν θα δούμε τέτοιο ελληνικό περιοδικό γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν θα δώσει ΠΟΤΕ το απαιτούμενο budget για κάτι τέτοιο.

"Αν δεν έχει Καλομοίρα στο εξώφυλλο τι να το κάνω;"

ilias n. είπε...

και να το δώσει κάποιος το μπάτζετ, πιστεύεις ότι υπάρχει διαφημιστική αγορά να το στηρίξει;

Nassos K. είπε...

Ετσι ειναι noheathen. Αφου, για να δώσει "κάποιος" budget, αυτούς δεν ρωτάει; Τους διαφημιστές; Ας το πάρουμε απόφαση ότι μόνο τα ΣΟΚ, DownTown, Cosmopolitan κλπ. "πουλάνε".

ilias n. είπε...

οκ, πάντως δε νομίζω και στην αμερική το Baby να πουλάει το ίδιο με το GQ, το Maxim ή το FHM. αυτό που μετράει είναι ότι υπάρχει μια αγορά που το καθιστά βιώσιμο. εδώ, σχεδόν όλες οι αντίστοιχες προσπάθειες έχουν πάει άκλαφτες (με πιο πρόσφατη μια περσινή)

Nassos K. είπε...

Ολες όχι αλλά οι περισσότερες. Και ήμουν σε μια τέτοια "περσινή".
Αλλο όμως να "μη πουλάς όσο το GQ", κι άλλο να μην εμφανίζεσαι καθόλου στην αγορά (ή να εξαφανίζεσαι) απλά και μόνο επειδή "δεν σε είδε με καλό μάτι" κάποιος σε κάποιο εμπορικό τμήμα και δεν ασχολήθηκε μαζί σου.
Αλλά ξέρεις τι λένε για την ελπίδα...

ilias n. είπε...

κι εγώ ήμουν σε μια "περσινή", πάντως. το μόνο που μένει είναι να δούμε αν συμπίπτουν οι "περσινές" μας.