Δευτέρα, Απριλίου 25

F1 | Imola grand prix


Ειδηση: Σε συμφωνία ήρθε η Red Bull με την Ferrari, όσον αφορά στη προμήθεια κινητήρων για τις σεζόν 2006 και 2007. Η διάδοχος της Jaguar, έχει κάνει εξαιρετική αρχή, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ το ότι έδωσε τα χέρια με την ιταλική φίρμα, εξασφαλίζει ακόμη καλύτερο μέλλον. Ο γενικός διευθυντής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, δήλωσε σχετικά:
"Η Ferrari είναι το συνώνυμο της επιτυχίας και είμαστε περήφανοι που θα μας προμηθεύει με κινητήρες από το 2006 και έπειτα. Αυτή η συμφωνία δίνει τεράστια ώθηση στην ομάδα και υπογραμμίζει τη θέλησή μας να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Formula 1".
Ενδιαφέρον ζήτημα. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκύψει. Γενικά οι πολλές αλλαγές έχουν χαλάσει το πρωτάθλημα, αλλά έχει πλάκα να βλέπεις έναν "πανικό" στις πίστες έστω και σαν αυτό που είδαμε το Σαββατοκύριακο στην πίστα της Ιμολα.

Alonso wins, Schumacher stars, είναι ο τίτλος που επικρατεί και τα συναισθήματα ανάμικτα. Σχεδόν κουβάρι. Πάλι χάλασε η McLaren εκεί που ήταν 3 δεύτερα μπροστά και οι φίλοι της ήταν σίγουροι ότι θα πανηγύριζαν. Εννέα γύρους από την έναρξη του grand prix, ο Raikkonen σχεδόν? σταμάτησε στη μέση της πίστας. Φήμες κυκλοφορούν ότι για άλλη μια φορά τον Raikonnen τον γκαντέμιαση ο παρουσιαστής του alpha. Ή αυτό ή του έκανε ο βουντού ο Alonso.

Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι αν και δεν... χωρούσαν και οι δύο του αγκώνες στο cockpit, ο Wurz αθόρυβα πήρε την τέταρτη θέση και τους πέντε βαθμούς, δικαιώνοντας και την McLaren για την αλλαγή του με τον de la Rosa.

Πάμε γι'άλλα τώρα στην Βαρκελώνη στις 6-7-8 Μαΐου.

4 σχόλια:

Sofia είπε...

'Ακου σταρ ο Σουμάχερ - έτσι το λέμε τώρα; Που κοίταγε τον κώλο του Αλόνσο συνεχώς. Και ο Αλόνσο οδήγησε ψύχραιμα, υπολογισμένα, χαλαρά. Διαφωνώ κάθετα λοιπόν ο Αλόνσο ήταν ο σταρ.

Nassos K. είπε...

Απλά ο Μαλ.. (εεχμ..) Μικαελ Σουμαχερ προσπέρασε όσους δεν εχει προσπεράσει τόσα χρόνια και οι fan χαρήκανε. Αλλά μ'αρέσει πολύ που δεν μπορεί να περάσει τον Alonso. Καλά που είναι κόκκινη η Ferrari και δεν φαίνεται η ζήλια του.

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting site... »

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. sacramento toyota trucks Cheap calling cards bulgaria Fitness modelling Malpractice medical Federal assistance for wheelchair patients prozac Ice cream freezer washing machine