Τετάρτη, Απριλίου 6

Juve...


Πολύ άνετος ο CM χθες. Αραξα στον καναπέ στο σπίτι του κολλητού, πήρα την πίτσα και την μπύρα και έγινα μαζί με τους άλλους, μια παρέα απ'αυτές των διαφημίσεων της Amstel. Τις καλές όχι αυτές με τον χιονάνθωπο.
Το είχα σίγουρο. Θα μείνει πίσω η Juve, θα παίζει το χαζο-ποδόσφαιρό της η Liverpool, θα μπει ένα γκολ στο 2ο ημίχρονο και θα πάμε χαρούμενοι σπίτια μας με το 0-1 στην τσέπη.
Ο Sami Hyypi? και Luis Garc?a δεν ήθελαν. Και ο Alessandro Del Piero μάλλον μπερδεύτηκε με τον "Αγώνα της Φιλίας" και τον πέρασε για φιλικό. Δηλαδή τι φταίνε τα παιδιά. Οι klein mein τερματοφύλακες φταίνε.
Στη γενική σούμα της ημέρας, 5 γκολ μπήκαν, τα 4 ήταν λάθη τερματοφύλακα και το 1 κωλόφαρδο. (Ναι Α., δεν ήταν σουτάρα το γκολ του Garc?a, αλλού γι'αλλού ήταν, απλά βρέθηκε στο δρόμο του το τέρμα).

Livewire Liverpool rattle Juve (uefa.com)
Ραντεβού στο Τορίνο (contra.gr)
Ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (in.gr)
Ρεβάνς με αγωνία (flash.gr)
Στη σκιά του Χέιζελ (pathfinder.gr)

Κι όλα αυτά τα όμορφα, ενώ ήμαστε στη φάση των 8. Αν δεν δούμε μπάλα και σήμερα, θα αρχίσω να ανησυχώ.

5 σχόλια:

Nassos K. είπε...

konfet, καλώς ήρθες στη blogόσφαιρα και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Οσο για το ποδόσφαιρο, ίσως είμαι λίγο υπερβολικός αλλά έχω απαιτήσεις. Το λατρεύω το άθλημα και θέλω να το δω να εξελίσεται.
Ναι το Chelsea - Barcelona συμφωνώ πως ήταν κορυφή (μπορείς να πας "πίσω" στο blog και να δεις περισσότερα), αλλά δεν αρκεί για να πω πως το ch.l. ήταν καλό φέτος. Ειδικά με παιχνίδια σαν το χθεσινό και από ομάδες που έχω συμπάθεια, όπως η Juve.
Είδομεν...

Ανώνυμος είπε...

Υποστηρίζεις τη Juve και κόπτεσαι για το θέαμα; Οξύμωρον αγαπητέ τρελοπίθηκα =)

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... Protecting property taxes + harris county Interesting basketball fact Credit score for student loan Rev weight loss Vardenafil online Weight loss caffine Peek a boo bikini bottoms 1991 saab pictures sex ed the girls class story erotic gay stories Tagamet and valtrex http://www.teeth-whitening-40.info Ps protonix Auto infiniti audio home page Players techtree impotence Lipitor interaction

Ανώνυμος είπε...

Where did you find it? Interesting read » » »

Ανώνυμος είπε...

What a great site sister missionary shoes top plastic surgeons in rhode island http://www.saab-9-5-2-3-aero-estate.info/Saab_9000_pics.html free exercise breast enlargement saab weatherstripping Avis rent a car in streamwood kohler forte faucet k 10433bn http://www.co-fuel-tax-report.info/oregoncigarettetaxtaxationwithoutrepresentation.html Sometime web conferencing Padilla sport Brooklyn cruise terminals generic xanax 2mg diesel power chip saab Hardening of cisco switch bentley brooklands r mull insurance http://www.interior-designer-career.info/saab-900-turbo-kit.html alprazolam xanax information and resources disable pop up blocker incorporate an llc Asian pornstar avena lee shows her seat