Τετάρτη, Απριλίου 13

Save Toby


only YOU have the power to Save Toby

Από τα πιο έξυπνα hoax που έχουν βγει τον τελευταίο καιρό.
Ο Toby είναι το πιο γλυκό κουνελάκι στον πλανήτη. Μόνο που θα πεθάνει στις 30 Ιουνίου 2005 αν δεν βοηθήσεις.
Πώς;
Πρέπει να συγκεντρωθούν στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη του site 50.000 euro αλλιώς θα το φάει. Τον βρήκε χτυπημένο από μια γάτα και τον φρόντισε. Ο Toby ανάρρωσε και μετά από μερικούς μήνες αποφάσισε ότι δεν το θέλει άλλο και είπε να τον ρίξει στο καζάνι.
Εκτός όλοι εμείς οι καλοί άνθρωποι σώσουμε τον Toby.
Μπορείς να μάθεις τα νέα του Toby, να δεις και φωτογραφίες του Toby, ή να διαβάσεις τις συνταγές με τις οποίες θα τον μαγειρέψει αν δεν συγκεντρωθεί το ποσό (ο λογαρισμός είναι στις 24.000 δολάρια). Γι'αυτο κάνε κλικ στο TobyStore και αγόρασε κάτι ή κάνε την κατάθεση σου στο λογαριασμό PayPal που θα βρεις στο site.

update: Βρήκα στο MuseumOfHoaxes την αυθεντική ιδέα του λαγού προς στιφάδο. Μόνο που τότε το γλυκό κουνελάκι λεγόταν Bernd και το αφεντικό του έλεγε πως θα το φάει για Πρωτοχρονιά.
I swear by God, I will have this lovely rabbit for New Year's Eve Dinner if my account doesn't show a balance of at least 1.000.000euro by latest 31st Dec 2004!
Μα το παίρνει κανείς στα σοβαρά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είδα κι εγώ. Ο τύπος είναι Θεός. Βρήκε τον πιο αραχτό τρόπο να βγάλει 50.000 δολάρια. Άσε που μπορεί να μην υπάρχει καν κουνέλι, άσε που μπορεί να δηλώσει στο deadline: Ευχαριστώ για τα 49.991 δολάρια που συγκεντρώθησαν, μα κρίμα που ο δύστυχος Τόμπι πρέπει να πεθάνει..!! ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.

Nassos K. είπε...

Μα το πρόβλημα δεν είναι αν θα φάει το κουνελι είτε μαζέψει τα λεφτά είτε όχι. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κόσμος που το πίστεψε.
Δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Το θεωρώ καθαρό hoax.