Πέμπτη, Απριλίου 28

Αληθινή ιστορία.

Μπισκότα Δολοφόνοι, καταζητούνται για απόπειρα φόνου.

Η Lisa Burnett, ετών 23 και κάτοικος του San Diego, επισκεπτόταν τα πεθερικά της, και πήγε σ' ένα γειτονικό σούπερ μάρκετ για ψώνια. Αρκετοί άνθρωποι την παρατήρησαν να κάθεται στο αυτοκίνητο της με κλειστά τα παράθυρα, κλειστά τα μάτια και με τα δυο της χέρια τοποθετημένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Ένας πελάτης που ήταν στο κατάστημα αρκετή ώρα, ανησύχησε και πλησίασε το αυτοκίνητο.

Παρατήρησε ότι τα μάτια της Lisa ήταν ανοιχτά, και φαινόταν πολύ περίεργη. Ρώτησε αν ήταν καλά, και αυτή απάντησε ότι την πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ότι κρατούσε τον εγκέφαλο της για περισσότερο από μία ώρα.

Ο πελάτης κάλεσε ασθενοφόρο, του οποίου οι νοσοκόμοι αναγκάστηκαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο, γιατί οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και η Lisa δεν απομάκρυνε τα χέρια της από το κεφάλι της.

Όταν επιτέλους κατάφεραν να μπούν στο αυτοκίνητο, ανακάλυψαν ότι η Lisa είχε ένα κομμάτι ζύμης, στο πίσω μέρος του κεφαλιού της...

Ένα μεταλλικό κουτί ζύμης Pillsburry για μπισκότα, είχε εκραγεί εξαιτίας της ζέστης, δημιουργώντας δυνατό θόρυβο που ακούστηκε σαν πυροβολισμός και ένα κομμάτι ζύμης την χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Όταν προσπάθησε να δει τι ήταν, έπιασε το κομμάτι ζύμης και νόμισε ότι ήταν ο εγκέφαλος της. Αρχικά λιποθύμησε αλλά συνήλθε γρήγορα και προσπάθησε να "κρατήσει" τον εγκέφαλο της τουλάχιστον για μια ώρα μέχρι κάποιος να την προσέξει και να την πλησιάσει για να της προσφέρει βοήθεια.

Η Lisa είναι ξανθιά...

4 σχόλια:

Oneiros είπε...

Χεχε, ιστορίες βγαλμένες από την (αμερικάνικη) ζωή.

thalis είπε...

και που το ξέρουμε ότι είναι αληθινή ιστορία; ...δύσκολο μου φαίνεται.

Zpi είπε...

Και τι δε θα δινα για μια φωτογραφία

Oneiros είπε...

Και να 'ταν μόνο τα μπισκότα.. Maximum Overdrive με τρόφιμα μου θυμίζουν αυτές οι φάσεις.