Πέμπτη, Μαΐου 19

live | John Digweed



5/21 @ Decadence
21 Μαΐου 2005 | Θεσσαλονίκη | Decadence

O άνθρωπος που υπήρξε (μαζί με τον Sasha) ο κύριος εκφραστής της μουσικής επανάστασης στον χώρο της progressive house μουσικής στις αρχές του '90, ξανάρχεται στη Θεσσαλονίκη.
Το ενδιαφέρον είναι πως δείχνει να είναι έτοιμος για μια αλλαγή στον ήχο του. Στο DJ Mag δηλώνει "ο όρος Progressive φανερώνει την τάση για την εξέλιξη της μουσικής και όχι ένα καθαρά μουσικό είδος". Σιγουρα περιμένουμε να (χιλιο)ακούσουμε το Heaven Scent (.mp3) θέλουμε όμως και κάτι καινούργιο περα από τους κλασικούς ήχους της Bedrock και -ευτυχώς- φαίνεται πως ο Digweed το κατάλαβε.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τους λίγους εμπορικούς electronic που γουστάρω... Τον έχω δει σε Μύκονο-Amsterdam-London. Thievery, Digweed... Εκτός από φιλμικά φαίνεται πως συμφωνούμε (Και) μουσικά. :)

Nassos K. είπε...

Αν και η προπέρσινη καλοκαιρινή εμφάνισή του στην Χαλκιδική δεν με ξετρέλανε, περιμένω αυτό το live να είναι πραγματικά πολύ καλό.
Ζηλεύω για το Amsterdam στο είπα;

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι για μόνιμα... Μετά από 1 μήνα το βαριέσαι. Αλλά είναι ο ιδανικός προορισμός για weekends. Είμαι Αθήνα 2 μήνες και μου λείπει ήδη. :)

ΥΓ. Και στη Μύκονο χάλιας ήταν. Το live στο Λονδίνο όμως θα το θυμάμαι για πολύ καιρό.

Nassos K. είπε...

Μετά από 1 μήνα το βαριέσαι

Ας πάω για καμιά βδομάδα να το δω και βλέπουμε ;-)

Nassos K. είπε...

To Groove είναι πασίγνωστο. Ισως όχι άρτιο σαν ταινία, αλλά για μένα είναι cult. ;)

Nassos K. είπε...

Διόρθωση: To Groove ΔΕΝ είναι πασίγνωστο
Είναι πασίγνωστο στους fan αυτής της μουσικής. Ειδικά στην Ελλάδα, δεν έχω συναντήσει άτομο που να ξέρει τον Digweed και να μην ξέρει το Groove.

Ναι, είναι μέτρια. Αλλά δεν θα το δεις για τη σκηνοθεσία και τις ερμηνίες του. Είναι μάλιστα πολύ καλή πρόταση για hangover στο σπίτι την Κυριακή μετά το party ;-)

Nassos K. είπε...

Ή το πιο σχετικό με το Groove "Stark Raving Mad"