Παρασκευή, Μαΐου 20

Open Source Web Design

Open Source Web Design is a community of designers and site owners sharing free web design templates as well as web design information. Helping to make the internet a prettier place!

Μπίνγκο!..
Για το web design, δεν το σχολιάζω. Ειναι δουλειά μου και την αγαπάω. Οσο για το community of designers, βλέπε και το ανέκδοτο εδώ. Για το open source, επίσης δεν θέλω να το αναλύσω εδώ. Αλλωστε έχουν λεχθεί αρκετά και εδώ, και -οι περισσότεροι- ξέρετε πως είμαι υπέρ αυτού και μάλιστα υπερ της εφαρμογής του σε διάφορους τομείς (ανοίγω πληγές Σάκ.. εεε bizwriter;).
Αλλά και το δυο μαζί δεν κολλάνε. Οπως πολύ σωστά παρατήρησε και ο agoraphobic mind, μετά το chat αυτό ήταν το επόμενο που έγινε, web design information και tips, αλλά όχι και open source web design ρε παιδιά. Εκτός αν είναι ένας άλλος τρόπος να πεις rights-free web design. Κάτι τέτοιο θα δικαιολογούσε και τα μετριότατα templates που μπορεί να βρει κανείς στο site. Μια χαρά για blogs και προσωπικές σελίδες αλλά όχι και για επαγγελματικές λύσεις. Να ξέρουμε τι λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: