Δευτέρα, Μαΐου 16

Time Capsule 21

Φρέσκο πράγμα από το site του Warhol.
Δείτε την 21η χρονοκάψουλα [TC21], μια από τις πολλές (πάνω από 600) που γέμισε ο Andy με αντικείμενα από την καθημερινότητά του. Κομμάτια απ'τη ζωή ενός αληθινού καλλιτέχνη.

Πολύ ενδιαφέρον το απόκομμα 129 Die in Jet! και τα σχετικά newsclippings που του έδωσαν ερέθισμα για την σειρά "Death", αλλά και άλλα αντικείμενα, είτε που γνωρίζουμε την ιστορία τους, όπως η φωτό της YoYo Bischofberger, συζύγου του Bruno Bischofberger, σημαντικού εμπόρου τέχνης της Ελβετίας, της οποίας θα έκανε το πορτραίτο, αλλά και άγνωστης προέλευσης αντικείμενα, τα οποία κεντρίζουν τη φαντασία, όπως η κάρτα-γατάκι με το μήνυμα "Inky brings a warm hello".

Αν και πολλοί θα πουν "get a life!, είναι δυνατόν να με νοιάζουν οι αναμνήσεις ενός άλλου;", νομίζω πως έχει ενδιαφέρον να δεις (ή να φανταστείς) τη ζωή ενός ανθρώπου που θαυμάζεις και να ψάξεις τις πηγές έμπνευσής του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!