Δευτέρα, Μαΐου 16

Without your love

You're tearing me apart
Crushing me inside
Without your love



Βραδιά που δύσκολα θα ξεχαστεί το χθεσινό live των Archive. Αν και είχαν "απέναντί" τους τους Morcheeba (ποιος έξυπνος το κατάφερε αυτό το ταυτόχρονο;), το Vilka live stage ήταν γεμάτο. Αν εξαιρέσει κανείς το γεγονός ότι θα μπορούσε να αδειάσει από το αποτυχημένο support, μόλις εμφανίστηκε η μπάντα πάνω στη σκηνή και οι πρώτες νότες βγήκαν από τα μεγάφωνα, όλοι άρχισαν ένα αργό headbanking , σαν μια προσωπική συμφωνία με τον ήχο των Archive. Πολύ ανεβασμένοι. Στα πάνω τους, ρε φίλε. Καυλώσαμε πως να στο πω; Δεν θα κάνω ανασκόπηση. Όποιος θα την καταλάβαινε, θα ήταν χθες εκεί. Για τους υπόλοιπους, κάντε κλικ στο wallpaper. Σας το χαρίζω να ζηλεύετε.

You put a hope through me
I put a hope through you
Cause I'm numb

6 σχόλια:

discolata είπε...

έως και ψιλοζηλεύω τώρα....

σμουτς

υ.γ. θυμήσου τους ΞΑΞΑΚΕΣ....!!!!

Nassos K. είπε...

@spyros:
Οι "Sunny Μπαλτζή & Santa Fila" ήταν το χθεσινό αποτυχημένο support. Η Sunny, γνωστή από το "Ποιος Σκότωσε Τη Barbie" και στιχουργός των γνωστών "επιτυχιών" σαν τα "Τσίχλα Δίχως Ζάχαρη" και "Ανεμώνα Του Σικάγου" του Λάκη Παπαδόπουλου, "Το Παλιό Μου Παλτό" του Χρήστου my-number-one Δάντη, "Παράξενη Γιορτή" του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κ.α., μετά τη χθεσινή της εμφάνιση, ακολουθούμενη από το εκπληκτικό live των Archive, θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τη σκηνή σε άλλους. Που ξέρουν.

@discolata:
Σου είπα "Ελα!". Δεν μ'άκουσες. Θυμάμαι του Xaxakes και περιμένω Faithless!!!

Zpi είπε...

Σκοτώστε με κρεμάστε με, ρίξτε με στην πυρά. Τη συμπαθώ τη Μπαλτζή και ήθελα να δω Live (μιας που δεν είχε τύχει μέχρι τώρα). Παρ'όλα αυτά παραδέχομαι ότι τα τραγούδια της είναι χάλια.
Σέβομαι όμως ότι προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Έχω βαρεθεί τα τετριμένα ροκοτράγουδα. Προτιμώ να δω κάτι διαφορετικό κι ας είναι χάλια.
Δε θα επιδιώξω να την ξαναδω
Διχασμένη προσωπικότητα ο Zpi σήμερα έτσι; :-)

Oneiros είπε...

Re: Sunny Μπαλτζή... Θα τον στεναχωρήσεις τον phantasmak

Grande πατάτα που δεν ήρθα στους Archive.

PS: the wallpaper rocks!

Nassos K. είπε...

@Zpi:
"προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό"; Χθες δεν άκουσα κάτι διαφορετικό πάντως. Κι εγώ έχω βαρεθεί τα τετριμένα ροκοτράγουδα και χθες έπαιζε τέτοια.

@Oneiros:
Ναι, έπρεπε να έρθεις. Λυπάμαι για τον phantasmak, αλλά κι η Sunny χθες μας στεναχώρεσε. Thnx for the PS. :D

Phantasmak είπε...

Δεν έχω ακούσει Σάννυ, μόνο την έχω δει. Κι απ' αυτά που διαβάζω εδώ μάλλον δε χάνω και πολλά να υποθέσω.

Έπρεπε να φέρουν τους W.A.N.T.E.D. για support. Τελεία! ;)