Παρασκευή, Μαρτίου 11

Επικήδειος... γενεθλίων!!!

Να ζήσεις γαυρούλη και Χρόνια Πολλά/
Κλαρίνα να κάνεις Παντοτινά/
Στην Ευρώπη όταν παίζεις Π...τσες να τρως/
Μόνιμος Πελάτης Παντοτινός.

80 θρυλικά χρόνια ξεφτύλα, λύπες, μούφα-πρωταθλήματα, χαμένες ελπίδες, κύπελλα, μίση, έχθρες, πίκρες, αποκλυσμοί, καταποντισμοί, κατάντια, βρώμα, δυσοδία, ξεφτύλα, αηδία, ντροπή, γιουχάρισμα, πέναλτι, Ελλάδα (μόνο)!

Αντε τώρα, κάνε τα κουμάντα σου με τον Κασναφέρη για το ματς με την ΑΕΚ, και θα ξεχαστούν όλα θείε!
Πάλι θα γίνεις η μεγάλη ομάδα. Και τα κορόιδα οι γαύροι θα σε κάνουν θεό τους.
Γιατί δεν καταλαβαίνουν την ξεφτίλα στην οποία κολυμπούν τόσα χρόνια.

Με Ζωγράφο και Κασναφέρη οδηγό, σκίζω και ποδοπατώ.

Μόλις βγούμε στα σαλόνια όμως, "μας αδίκησαν".
Δεν φτάνει εκεί η μαγκιά του θείου.
Και δεν είναι χαζός. Ξέρει τι κάνει. "Μέσα στο μπουρδέλο είναι καλά. Θα παίρνω το πρωτάθλημα μου και τα λεφτά τους και δεν γαμείς..."
Ξεχνάς το "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι...";

Με τις υγείες σας!


υγ. λυπάμαι φίλε Αντρέα αλλά χαίρομαι ;-)

6 σχόλια:

ANemos είπε...

Το πήραμε! Το πήραμε το Ευρωπαϊκό!!!

Λυπάμαι που στεναχωρήθηκες αλλά ο Θρύλος είναι Θρύλος ΠΑΝΤΟΥ!

Αλήθεια, η ομάδα σου πως τα πάει στα άλλα αθλήματα;

Sakis Rizos είπε...

Ποτέ δεν ασχολήθηκα με τα ποδοσφαιρικά. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ποδοσφαιρόφιλοι! Θα ήθελα, όμως, να μεταφέρω εδώ το σχόλιο -με το οποίο συμφωνώ- του κ. Θαλή Π. Κουτούπη το οποίο δημοσιεύτηκε στην στήλη του "Αποτυπώματα" του περιοδικού MarketingWeek, 7/3/2005, σ. 66.

"Για πρώτη φορά!
Θεωρώ ασυγχώρητη παράλειψη, εκ μέρους των βουλευτών όλων των κομμάτων του Πειραιά, που δεν συνήλθαν, για να βγάλουν από τη φυλακή τους αθώους αυτούς "χούλιγκανς", που τα έσπασαν πάλι στο γήπεδο-στολίδι του "Εργοτέλη.

Εύγε στον κ. Ορφανό και στο αρμόδιο δικαστήριο για την πρώτη(!) στην ιστορία, άμεση και χωρίς αναστολή φυλάκιση αλητών. Εύγε στον "Εργοτέλη", που υποδέχτηκε με τιμές και δώρα τον "Ολυμπιακό" και είχε ετοιμάσει μια πανέμορφη γιορτή του ποδοσφαίρου. Εύγε και στον κ. Σ. Κόκκαλη, που με τη σιωπή του "υπέθαλψε" για πολλοστή φορά αυτούς τους αλήτες!"

Ανώνυμος είπε...

CM, μην τα ξαναγράφω πάλι. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα διαπιστώσεις πως το "80 θρυλικά χρόνια ξεφτύλα, λύπες, μούφα-πρωταθλήματα..." μάλλον αφορά άλλους και όχι τον Ολυμπιακό.

βαρόμετρο

discolata είπε...

Καλά ε...δεν πας καλά ρε άρρωστε άνθρωπε....Τρελοπίθηκε με βάζεις σε σκέψεις....

Φταίνε οι διατροφικές σου συνήθειες, το καυσαέριο στο κέντρο, τα πολλά Φιλαράκια τρεις την ώρα, τα λίτρα αλκοόλ που κατανάλωσες μες στο μήνα, εκείνη η συναυλία ΧΑΧΑΚΕΣ, τι να πω.....απο κάπου σου μεινε πάντως....

Πάντως θα ήθελα εδώ να προσθέσω οτι θα θελα πάρα πολύ να έβλεπα τη φάτσα του Ναυτίλου την ώρα που το διάβαζε....Αν τυχάνει να την έχεις σε βίντεο παράγγειλε πίτσες κι έφτασα....Όλα τα λεφτά ε;

φιλούδια ζουμερά και σόρι, κατακόκκινα μουαχαχαχαχαχαχ

Nassos K. είπε...

@naftilos:
Ο ΘρύΝος είναι παντού.
Και δεν υπάρχουν άλλα αθλήματα.
Μόνο η Μπάλα και ο Μπάοκ! ;-)

@varometro:
Ο,τι κι αν κάνει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ φίλε μου, συμμασία έχει να κάνουμε χαβαλέ και να βλέπουμε ποδόσφαιρο και θέαμα. Οχι ξύλο και καφρίλες. Το τσίγκλισμα και το πείραγμα δεν θα σταματήσει ποτέ.
Πάντα φιλικά.

@discolata:
Αν είναι να περιμένω να έρθεις για πίτσα, θα δούμε τα 100 χρόνια του Θρύνου! ;-)

Ανώνυμος είπε...

Cool blog, interesting information... Keep it UP eod poker chips strip poker cartoons Phoenix adult women's soccer non surgical face lift orlando free big huge tits boobs Antivirus free ru divorce attorneys richmond Lto 2 ultrium cleaning cartridge Commercial insurance hawaii inkjet glossy label Rough anal and oral Business check printers best prices Kids fitness and nutrition Sears dryer repair contra costa county digital cameras sale http://www.sofa-beanbag-uk.info/Poker-fixation.html Automatic gates ni http://www.florida-real-estate-5.info/Chicago-apartments-apartments-in-lincoln-park.html