Παρασκευή, Μαρτίου 4

Planet-man: Διαρκές κυνηγητό



Τον ξέρεις αυτόν τον τύπο; Τον ξέρεις! Ο Planet-man είναι!
Είπε, λοιπον, πως είναι υπαρκτή η απειλή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στις ΗΠΑ και δήλωσε: "Θα καταδιώξουμε αμείλικτα τον Οσάμα μπιν Λάντεν".

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι οι πρόσφατες πληροφορίες, πως ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ζήτησε από τον... υπαρχηγό του στο Ιράκ Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι να σχεδιάζει επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ, είναι ένδειξη ότι η Αλ Κάιντα παραμένει απειλητική για το εσωτερικό των ΗΠΑ.
«Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν κάλεσε τον τρομοκράτη Ζαρκάουι να οργανώσει μία ομάδα για να διεξαγάγει επιθέσεις εκτός της ιρακινής επικράτειας, κάτι που περιλαμβάνει και τις ΗΠΑ» δήλωσε την Πέμπτη ο Μπους.

Ιδέα μου είναι ή διακρίνω ένα φόβο παρά την προ ημερών δήλωση του Αμερικανού στρατηγού Τζον Αμπιζέιντ, επικεφαλή της κεντρικής αμερικανικής διοίκησης στη Μέση Ανατολή, ότι "Οι ημέρες του Αμπού Μουσάμπ αλ-Ζαρκάουι είναι μετρημένες στο Ιράκ».
Εκτός αν τους έκανε τη χάρη και είμαι να φύγει από Ιράκ και να δραστηριοποιηθεί και αλλού.

Θυμάμαι πριν λίγο καιρό που διπλασίασαν την επικήρυξη για τον Οσάμα μπιν Λάντεν.

«Βρισκόμαστε σε ένα διαρκές κυνηγητό του Μπιν Λάντεν. Συνεχίζουμε την πίεση πάνω του, και τον αναγκάζουμε να κρύβεται» κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ερχεται μια εικόνα στο μυαλό μου. Ενας κυνηγός με το δίκανο, να έχει το θύραμα στο στόχο αλλά να περιμένει πότε θα μετακινηθεί για να τον βολέψει. Να σιγουρέψει τη βολή του.

Εύχομαι να μην είναι στην Ελλάδα ο Οσάμα όταν θα "βολέψει" τον Planet-man.

Δεν υπάρχουν σχόλια: