Τρίτη, Μαρτίου 29

Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, φανατικέ...

ΓΚΡΙΚ ΦΟΥΤΜΠΟΛ

Τους βαρέθηκα. Ολους αυτούς τους "γαμάουα", ασχέτος εθνικότητας, που τα σπάνε γιατί το λέει ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Πεταλούδας ο Νίκος. Εγινε ο αγώνας των ελπίδων με την αντίστοιχη της Αλβανίας (Ελλάδα-Αλβανία 2-0) και οι ειδήσεις δεν αναφέρονται στο ποιος έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά στο ποιος είπε το χειρότερο σύνθημα. Αποτέλεσμα; Αντε να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα αύριο στον αγώνα των αντρών (21:30, γήπεδο Καραϊσκάκη και σαλόνι Mega Channel), όταν έχεις δηλώσεις του Χασάν Λίκα "Δεν μπορώ να καταλάβω, πως η Ελλάδα, μια χώρα με ιστορία και πολιτισμό, θέλει να κάνει πολιτική μέσα από το ποδόσφαιρο". Και τι έξυπνη απάντηση του Ελληνα τεχνικού.. "Εμείς αγαπάμε το ποδόσφαιρο και είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάλα". Μπρρρρρράβο Στελάκη. Τουουους έσκισες.

Ρε δε μας παρατάτε; Που δίνουμε δικαίωμα στον τελειωμένο προπονητή να κάνει και ειρωνικές δηλώσεις. Και περιμένουμε μετά την συνέντευξη τύπου του Ζορό-Οτο να σώσει τη μέρα με δηλώσεις όπως "Ενθουσιασμός ναι. Φανατισμός όχι" και "Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ καθώς αν γίνει ακόμα και το παραμικρό τότε η παγκόσμια ομοσπονδία θα μας τιμωρήσει. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και τη συμπαράστασή του και εμείς από την πλευρά μας θα αγωνιστούμε συγκεντρωμένοι και με ενθουσιασμό. Μόνο δύο Αλβανοί αγωνίζονται σε ομάδες της χώρας τους ενώ οι υπόλοιποι βασικοί εκτός συνόρων. Μπορεί να λείπει από εμάς ο Δέλλας, οι υπόλοιποι παίκτες όμως είναι εδώ".

Αντε τώρα ΕΠΟ, ζήτα συγγνώμη προς την Ομοσπονδία της Αλβανίας για το επεισόδιο με τη σημαία. Και μην ξεχάσεις να φανείς ευγενική με τον Ελληνα κάφρο που θα πάει στο γήπεδο.
Ενόψει του αγώνα των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Ελλάδας-Αλβανίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί τους φιλάθλους να επιδείξουν την προσήκουσα, στους υποστηρικτές των Πρωταθλητών Ευρώπης, συμπεριφορά και να μην ανεχθούν πράξεις που δυσφημούν και βλάπτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ετσι μπράβο. Και στο βάθος να ακούγεται το γνωστό σύνθημα για το βάρος του τσολιά. Πρόβλεψη που δεν εύχομαι, είναι πως το βράδυ της Τετάρτης η Ομόνοια θα γεμίσει κρέας και κόκκαλα.

Γι' αυτό συμβουλευτείτε το αφιέρωμα του «Εψιλον» της Κυριακής. Και την Τετάρτη ας φωνάξουμε το πρωτοσέλιδο σύνθημά του: "Δεν θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, φανατικέ φανατικέ".

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φανατικέ ή αναρχικέ (στο blog μου έγραψες αναρχικέ)?? Big difference Crazy Monkey...

discolata είπε...

Έφτασε η μέρα λοιπόν για το επόμενο εγκεφαλικό επεισόδιο....

Άντε να φάμε και το Αλμπάνια να ησυχάσω η γυναίκα....

Ε ρε τι τραβάω....Και να φανταστείς οτι όποτε παλιότερα έβλεπα μπάλα έστω ποδοσφαίρου πάθαινα σύγκρυο και φώναζα στον κάτοχό της (έστω κι απο μέσα μου) α να χαθείς βάρβαρε κι άξεστε νεάντερταλ....

φιλιά ζουμερά, άντε με τη νίκη, και πείτε με ρε παιδιά Αναρχικιά, δε με νοιάζει, εγώ μια κυρία παραμένω ακόμα κι αν γκαρίζω, αλλά θέλω πολύ να τους δείρουν στο γήπεδο σήμερα....αίμα κι άμμος να γίνει....

(εγώ το είπα αυτό oh mon dieu....)

Nassos K. είπε...

Διόρθωση: Φανατικέ είναι lefty. Φανατικέ.

Ανώνυμος είπε...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. buy tenuate Does protonix have wheat gluten as a filler Winona ryder surveillance video Will propecia make my breasts grow Zwangerschap en doxycycline rosacea ship generic tenuate to uk hawaii nursing scholarships http://www.dodge-srt-10.info/chicago-maternity-apparel-wholesale.html http://www.hawaiiancarseatcover.info/Car-covers-for-wiring.html Find sell share time

Ανώνυμος είπε...

This is very interesting site... close up tits small Oblivion won't detect my video card texas bed and breakfast hot tub rooms Hot wax hair removal supplies 5-7 grade division games Us air flights brazil valtrex or famvir Paw paw cancer treatment Protonix discount cards bookcases and dallas travel package deals Omega supplements Baccarat crows feet http://www.online-flowers-9.info woman in fashioned bath tub levaquin opiates gay goldtoe fetish Ns-1linkin id-3007089buy ionamin Car satellite radio mercedes