Δευτέρα, Μαρτίου 21

Παντόφλες και ελπίδες


Είδαν κι άλλοι την πρωινή εκπομπή του Μυτιά σήμερα ή μόνο εγώ είδα το θέμα για τα θαύματα και τις "ιερές" παντόφλες του Αγίου και τη ζώνη που κάνει θαύματα;

Και δεν ήταν μόνο ο Μυτιάς -η μεγαλύτερη μπλέμπα της ελληνικής τηλεόρασης- αλλά και ο Παπαράκης και ο Κακαουνίας είχε παρόμοιο θέμα.

Μάλλον έδειχνε να κολλάει με το θέμα του Σ/Κ, για τον φαρμακοτρίφτη που βρήκε το φάρμακο για τον καρκίνο. Την Πέμπτη επίσης ανακαλύφθηκε το συστατικό του πράσινου τσαγιού που μας προστατεύει από τον καρκίνο. Και την Παρασκευή βρέθηκε και νέος φυσικός μηχανισμός αντιμετώπισης του καρκίνου.

Τι ωραία! Ηρθε πάλι ο καιρός που πουλάμε ελπίδες. The season is open.

Και μαζί με τα θαύματα και τη θεραπεία του καρκίνου, πάρτε και ένα AbFlex (όπως το βλέπετε στο Fame Story) και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη μαλακία μπορείς να αγοράσεις για να φτιάξεις τους κοιλιακούς σου σε 5 μέρες. Πάρτε και το καπιλαρίν (δεν ξερω πως γράφεται) να βγάλετε μαλιά και να μαζέψετε την κοιλιά σας.

Κάντε με υγιή, πιο όμορφο, πιο έξυπνο, πιο δυνατό, πιο καλίφωνο μόνο με ?23,99 το μήνα. Και 3κιλά πατάτες δώρο. Και, πάνω από όλα, χωρίς να βγάλω τις παντόφλες μου και να κουνηθώ μπροστά από την τηλεόραση.

Καλή εβδομάδα.

2 σχόλια:

Zpi είπε...

Ελπίζω να μην έρθεις αύριο με τις παντόφλες. Ρίξε μια ματιά στα mail σου, κι όσο για το υστερόγραφο -> άκυρο οκ το πιασα το νόημα...

Sraosha είπε...

Ωραία τα είπες: λίγα και καλά.