Τετάρτη, Μαρτίου 23

Σαν ένα μεγάλο blog.

blog.meeting.05 #01

Βρεθήκαμε τελικά..! Αν και η παραπάνω πινακίδα πήρε την θέση της στη μέση της πλατείας Αθωνος, χρειάστηκε να τηλεφωνηθούμε για να συγκεντωθούν οι δύο "παρέες" που είχαν γίνει στα δύο άκρα τις πλατείας.

Μετά τις πρώτες συστάσεις και τις πρώτες στιγμές μουδιάσματος (υπάρχει τέτοια λέξη;) κατευθυνθήκαμε στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνηθήσουμε την παρέα. Οσο κι αν "διαβάζουμε" ο ένας τον άλλο, λείπει το body-language. Οπως είπε και ο σοφός "το 90% από όσα λέμε, δεν βγαίνουν από το στόμα μας".

Αλλα ως γνήσιοι Θεσσαλονικείς και Μακεδονομάχοι μόλις ήρθαν τα ποτήρια και η πρώτη ρετσίνα, όλα πήραν το δρόμο τους. Σαν ένα μεγάλο blog. Γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε απορίες για τα blogs μας, κράξαμε το δήμαρχο και το νομάρχη (τα live comments έχουν πιο πολύ πλάκα), γελάσαμε με τον Ναυτίλο και το Σάκη που "άναψαν τα αίματα" σε μια κουβέντα για το fre.e.paper, η discolata και ο Zpi βγήκαν σχεδόν συμμαθητές, και όλα αυτά με αφθονη ρετσίνα και αρκετά κρεατικά. Οποιος δεν ήρθε έχασε. Don't miss next meeting.

"Ανωτέρα βία", μας ανάγκασε να το διαλύσουμε νωρίς, αλλά είναι σίγουρο ότι θα επαναλυφθεί. Και με περισσότερο κόσμο. Και από την αθήνα. Είτε για κρασοκατάνυξη είτε για κάποιο live, έτσι Zpi; Το sms σου το είδα, έπρεπε να περάσετε από Θερμαϊκό. Το σημερινό υστερόγραφο της discolata είναι αφιερωμένο.

πσ. Αστέρη περιμένω τις φωτό.
πσσ. Επεράσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα...

7 σχόλια:

amarkos είπε...

Εμείς πάντως περάσαμε απ'το Θερμαϊκό κατά τις 2 παρά..μάλλον είχατε φύγει υποθέτω.

Nassos K. είπε...

Μέχρι τις 3 (απ'όσο θυμάμαι) είμασταν εκεί. Γνωστό spot πάνω στις σκάλες. Κρίμα :-( αλλά το ξανακανονίζουμε.

ANemos είπε...

Troll Alert
The only way to deal with trolls is to limit your reaction to reminding others not to respond to trolls.

Sofia είπε...

Φωτογραφίες παιδιά, αναμένουμε φωτογραφίες.

Ttallou είπε...

Χμ...Δηλαδή στο εξής όποιον βλέπω στο Θερμαϊκό να κάθεται κοντά στις σκάλες να αναφωνώ: "Crazy monkey,εσύ είσαι;";;;
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ την επόμενη φορά.
Και αναμένουμε φωτογραφίες, ε!

Nassos K. είπε...

Δεν θα στο πρότεινα (δεν είναι και πολύ καλό να πηγαίνεις σε αγνώστους και να λες "Crazy monkey,εσύ είσαι;"), αλλά μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε ολοι μαζί στο Θερμαϊκό.

Φωτογραφίες στο πιο πρόσφατο post.

Ανώνυμος είπε...

best regards, nice info cash hydrocodone buy tramadol Changing the head gasket on a dodge caravan Mazda savanna rx 7 gt x 2004 ram 2500 dodge pickup recalls virginia hidden radar detectors tenuate++ 1985 villanova college basketball team roster Ge smartwater replacement water filter set kitchenb0002hrka4 Mini hummer does propecia work does ptopecia work