Παρασκευή, Μαΐου 6

Πουστιά...

Σε τι κόσμο θα φέρει το παιδί του, αναρωτιέται ο Bliax, ο jim_hellas αντιδρά δείχνοντας μας πως βλέπει τον κόσμο αυτός.

Ανάλογα αντιδρά και ο S G του e-rooster blog που αναζητά "ανθρώπινα δικαιώματα".

Ο Naftilos με παρόμοιες ανησυχίες μας προτείνει ένα σχετικό quiz.

update: O NickTheCreek homo-λογεί.
απάντηση-comment στον nick:
Δεν ξέρω γιατί λες "σταδιακά το κύμα φουσκώνει", αλλά για να γίνω ξεκάθαρος και να πάρω θέση, χέστηκα για την Μαρία-νυφούλα και τη Λένα-γαμπρό ή το Βασίλη-νυφούλα και το Μανώλη-γαμπρό.

Αλλά μη μου λέτε για υιοθετημένα παιδιά από γάμους ομοφυλόφυλων. Και Θοδωρή, δεν μπορεί να "μη σε νοιάζει η κουδουνίστρα" αλλά να αναζητάς υγιές περιβάλλον.

Φίλε Nick, αν το πρόβλημα στη σχέση τους το λύνει ένα χαρτί γάμου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ουτε ζητάω να "ζουνε στα σκοτάδια". Απλά -προσωπική γνώμη- δεν θεωρώ σωστό το να μεγαλώνει ένα παιδί σε τέτοιο περιβάλλον.

Θα το αγαπάνε; Φυσικά, δεν αμφισβητώ. Και, ναι, κι εμένα μου γυρίζουν τα άντερα όταν οι γονείς μαλώνουν μπροστά στο παιδί. Ή όταν χτυπάνε το παιδί. Το κατηγορώ εξίσου με την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος. Γιατί δεν γίνονται ζήτημα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" σε άλλες μειωνότητες;

Τι λετε εσείς;

6 σχόλια:

J95 είπε...

Απ' ό,τι φαίνεται υπήρξε το πρώτο θύμα, εκτός αν το "Page Not Found" για το BliaxBlog είναι λόξυγγας του blogger.

Nassos K. είπε...

Και μη τον διαβάσω να γράφει τίποτα για νυχολάγνους (αυτοί που τρώνε τα νύχια τους), ουαί κι αλίμονο.

Bliax είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με χιούμορ... Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι...

p.s. βρε με κάτι πούστηδες που μπλέξαμε...

NickTheCreek είπε...

Φίλτατε CrazyMonkey, το "σταδιακά το κύμα φουσκώνει" έχει να κάνει με τον αριθμό των blogs που καταπιάνονται με το θέμα μετά το post του Bliax, αν προκάλεσα παρεξήγηση, mea culpa, παρακάτω τώρα. Καλά κάνεις από την πλευρά σου και είσαι σίγουρος όσον αφορά το θέμα της υιοθεσίας, εγώ πάλι δεν έχω κατασταλάξει.

ps: Συγγνώμη, για τους αγκωνολάγνους σε ποια ουρά πρέπει να πάω να γραφτώ;

J95 είπε...

"Γιατί δεν γίνονται ζήτημα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" σε άλλες μειωνότητες;"

Ίσως γιατί με τη συγκεκριμένη μειονότητα το ζήτημα δεν είναι η αμφισβήτηση των δικαιωμάτων της αλλά η αμφισβήτηση της ανθρωπιάς της.

Nassos K. είπε...

"Ίσως γιατί με τη συγκεκριμένη μειονότητα το ζήτημα δεν είναι η αμφισβήτηση των δικαιωμάτων της αλλά η αμφισβήτηση της ανθρωπιάς της."

Παρά το ευφυολόγημα, δεν συμφωνώ J95. Στην πραγματικότητα δεν θεωρώ πως είναι θέμα "δικαιωμάτων", αλλά "ηθικής". Αλλά αυτό είναι κάτι υποκειμενικό, σωστά;

Τέλος, άσχετο με το θέμα της υιοθεσίας, αλλά με το θέμα της ομοφυλοφιλίας, δείτε (όσοι δεν το είδατε) το "Angels in America", μια εκπληκτική, πρωτότυπη μίνι σειρά, και προσέξτε την άποψη του Roy Marcus Cohn (Al Pacino) για το τι είναι άντρας ομόφυλόφιλος και αν απλά σημαίνει ότι το κάνει με άντρες ή αν είναι κάτι πέρα από αυτό. Είναι μεγάλο το απόσπασμα για να το μεταφέρω σωστά από μνήμης χωρίς λάθη, αν το βρω ή το βρει άλλος ας το κάνει ένα post εδώ.