Σάββατο, Μαρτίου 19

Το άλλο με τον Κεντέρη το ξέρεις;

"Αθώοι για τον ΣΕΓΑΣ Κεντέρης-Θάνου, τέσσερα χρόνια αποκλεισμός για τον Τζέκο." ο τίτλος και υπέρτιτλος "Έπεσαν στα μαλακά".

"Την πέσαν στο μαλάκα" θα έλεγα εγώ και παρακαλώ πολύ κανάλια, εφημερίδες και πάσης φύσεως media να μην με κουράσουν άλλο με το ζήτημα. Για τυχόν απορίες διαβάστε εδώ το σκεπικό της απόφασης.

Το ποιο;

4 σχόλια:

Ttallou είπε...

Επειδή είμαι περίεργη σχετικά με το θέμα,
θα μου πεις τη γνώμη σου;
Ήμουν εθελόντρια στην Αθήνα εκείνη τη μέρα και είχα ξενερώσει απίστευτα. Μόνο που το ξενέρωμα ακόμα καλά κρατεί...
Λοιπόν;

Nassos K. είπε...

Πιστεύω πως αυτό ακριβώς το ξενέρωμα που λες, το ένιωσε όλη (σχεδόν) η Ελλάδα.

Εκεί ένιωσα να με δουλεύουν μπροστά στα μάτια μου. Και να μην ξέρω τι να κάνω. Και το "κλείσε την τηλεόραση" δεν δούλευε, γιατί υπήρχαν τα ραδιόφωνα, τα περιοδικά, οι εφημερίδες, το internet, ο περιπτεράς, ο τάκης ο μπαρμπέρης, ο μπάμπης ο σουγιάς. Ολοι!

Και όλοι είχαν άποψη. Και μου έδιναν την εντύπωση ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες. Και είχαν και "έγκυρες" πληροφορίες. Ολοι!

Δεν μπορώ να ξέρω αν πραγματικά είχαν ενημερωθεί ο Κ. και η Θ. ή αν όλα ήταν σχέδιο του αντιπαθητικού. Ξέρω όμως ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Τώρα αν ο αντιπαθητικός είναι ο εμπριστής και οι δύο αθλητές το δάσος καλώς τους αθωώσαν. Αν είναι όλοι φταίχτες -κάτι στο οποίο οδήγησαν το κοινό αίσθημα- τότε τι μαλακίες μας λένε τώρα;

Και πάλι θα γίνουμε ρόμπα. Ισως αλλάξει και η απόφαση. Αλλά δεν έχει σημασία πλέον.

Και όσο κι αν το συζήτησα με φίλους, κατέλειξα στο τραγούδι των τίτλων του ΑΜΑΝ. ΔΕΝ-ΜΕ-ΝΟΙΑΖΕΙ!

Ουφ!

Ανώνυμος είπε...

Very cool design! Useful information. Go on!
» » »

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work Wedding invitations by email Alpha insurance corporate office montgomery alabama Dentist in hollywood florida acne+adult+in Genital giants moving company Acne body rid ip over presentation voice 401 k fidelity federal Louisiana lasik surgeon Suit against celebrex Radar detectors stereos car audio mp3 electroniczilla.com http://www.bontril-online-8.info/Sensitiveskinacne.html asians