Τρίτη, Ιουνίου 28

Ενωση Γραφιστών Ελλάδας - Θεσσαλονίκη

gda

Η Ενωση Γραφιστών Ελλάδας, δημιουργήθηκε το 1983 και είναι ο συλλογικός φορέας που εκπροσωπεί τους Έλληνες Επαγγελματίες Γραφίστες. Δεν είναι εργοδοτική ένωση, ούτε σωματείο εργαζομένων. Δεν εκπροσωπεί εταιρείες, ομίλους, κέντρα κ.λ.π. αλλά μόνο άτομα με την συγκεκριμένη δραστηριότητα στον χώρο.

Στην συζήτηση της 10 Ιουνίου 2005, που έγινε στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, αποφασίστηκε να ξεκινήσει η δημιουργία Τμήματος της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη.

Την Tρίτη 28 Iουνίου 2005, στις 20:00, και στο Kτίριο της Πολυτεχνικής Σχολής (απέναντι από το Παλέ ντε σπορ), θα μαζευτούμε για να συζητήσουμε τη δημιουργία του Τμήματος και να ψηφίσουμε για την ανάδειξη της 5μελούς Γραμματείας που θα συντονίζει το έργο της Ένωσης στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση, είναι ανοιχτή για όλη τη γραφιστική κοινότητα της πόλης, και δεν είναι απαραίτητο να είστε μέλη της Ένωσης.

Για την καλύτερη προετοιμασία της διαδικασίας των εκλογών, παρακαλούμε εφ΄ όσον επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι για εκλογή, να δηλώστε τα στοιχεία σας σ'αυτή την φόρμα.

Επίσης, όποιος επιθυμεί την εγγραφή του στην Ένωση μπορεί να συμπληρώσει την αίτηση μέλους, μέσω της σχετικής ιστοσελίδας της Ένωσης.

2 σχόλια:

Tyxod είπε...

Κρίμα που δεν θα πάς... (ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ MEEETTTINGGGG ΣΗΜΕΡΑ!)

Nassos K. είπε...

Αφού δεν κανονίσατε τίποτα.