Παρασκευή, Ιουνίου 10

F1 | Canada grand prix

Button

Όνομα Πίστας: Gilles Villeneuve
Τοποθεσία: Μόντρεαλ
Μήκος Πίστας: 4.361 km
Ρεκόρ γύρου: R. Barichello 1'13.622
Γύροι: 70
Απόσταση: 305.270 km

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Renault ενόψει του GP του Καναδά. Η γαλλική ομάδα επανελήλθε στις νίκες στον περασμένο αγώνα στο Nurburgring, αφήνοντας πίσω την άσχημη εμφάνιση στο Monaco, γεγονός που επανέφερε το θετικό κλίμα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας των κατασκευαστών. (περισσότερα στο contra)

Για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Michael Schumacher αποτελούσε το φαβορί για τη νίκη στο Grand Prix του Καναδά. Και πώς να μην ήταν άλλωστε όταν από το 1992, όταν έτρεξε για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη πίστα με Benetton, μέχρι πέρυσι πέτυχε επτά νίκες; Ωστόσο η φετινή σεζόν δεν κυλά με τον αναμενόμενο τρόπο για τον επτάκις πρωταθλητή κόσμου, καθώς με την συμπλήρωση επτά αγώνων έχει συγκεντρώσει μόλις 16 βαθμούς. (περισσότερα στο contra)

note: Για ενημέρωση στο κινητό σου για τα αποτελέσματα, φροντίζει η TOYOTA στο ελληνικό site της. Απλά δώστε το κινητό σας. Είναι δωρεάν.

update: Σύμφωνα με video που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ο Μιχαλάκης κατα τη διάρκεια του αγώνα είχε στα χέρια του μια μινιατούρα formula1 και πολλές καρφίτσες. Μάλιστα από τον ασύρματο ακουγόταν να μονολογεί σε μια περίεργη γλώσσα λίγο πριν αποχωρήσει ο κάθε ενας οδηγός που προπορευόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: