Θυμάσαι τότε που όλοι είχαν walkman αντι για iPod;
Τότε είσαι πάνω από 18 και μπορείς να μπεις.
Monkey Shoulder Whisky
Και γιατί Monkey Shoulder; Η παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής malt, απαιτεί το κριθάρι να μένει ποτισμένο και σε αρκετό βάθος για 14 μέρες, ώστε να γίνει σωστά η ζυθοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εργάτες του αποστακτήριου γυρίζουν πολλές φορές το κριθάρι χρησιμοποιώντας μεγάλα ξύλινα φτυάρια. Μ'αυτό τον τρόπο ελέγχουν την αύξηση θερμοκρασίας στους κόκκους, κάτι που θα σταματούσε την λειτουργία των βακτυρίων. Αυτή η συνεχής εργασία με το φτιάρι (δεν το έχω δοκιμάσει) προκαλεί ένα πόνο στους μυς του ώμου, εξ'ου και "monkey shoulder".
Σε τρέλανα ε;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου