Πέμπτη, Ιουνίου 16

System vs. Samba

systemsamba

Αν είναι όνειρο μην μας ξυπνάτε. Εξάλλου, πόσες φορές θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ξανά την Εθνική Ελλάδας να τίθεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη δύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Βραζιλία, στο μίνι μουντιάλ, όπως είναι η διοργάνωση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών!

Οι αφηγήσεις των παλαιότερων για τη μία και μοναδική φορά που η Ελλάδα αντιμετώπισε, έστω και σε φιλικό αγώνα, τη Βραζιλία στο "θρυλικό" Μαρακανά, στις 28 Απριλίου του 1974, αποσπώντας "λευκή" ισοπαλία, πολλές φορές προκάλεσαν σε εμάς τους νεότερους το αίσθημα της ζήλειας που δεν έχουμε δει με τα μάτια μας αυτήν την αναμέτρηση. Κι όμως. Το συγκρότημα του Οτο Ρεχάγκελ, έναν χρόνο μετά την κατάκτηση της Ευρώπης έχει τη δυνατότητα να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα στην κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Οχι τίποτ' άλλο, αλλά να έχουμε κι εμείς να διηγούμαστε στους απογόνους μας.

από το contra.gr

5 σχόλια:

mindstripper είπε...

(Άντε να δούμε σήμερα...) σμάιλι-που-σταυροκοπιέται

Ανώνυμος είπε...

Αν δε ρουφήξουμε 5 γκολ, τα 2 από τακουνάκι και ανάποδο ψαλίδι του Ronaldinho, το τρίτο από Robinho ενώ έχει περάσει όλη την άμυνα, το τέταρτο από Κακά και αφού έχει χαθεί η μπάλα και το πέμπτο από τραγικό αυτογκόλ του Γκούμα, τότε η ομορφιά του ποδοσφαίρου έχει χαθεί για πάντα.

Nassos K. είπε...

...και θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι; lol

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ, τη γλιτώσαμε με 3. Το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να αναπνέει...

Nassos K. είπε...

Του Νικοπολίδη του κόπηκε η ανάσα, αλλά ευτυχώς το ποδοσφαιρο δικαιώθηκε ξανά. Viva Samba.