Τετάρτη, Ιουνίου 1

Ε, εσύ!

Ναι, εσένα λέω. Ξέρεις εσύ. Μην τη ψάχνεις πολύ. Μπορείς να γράφεις τις παρλαπίπες σου και χωρίς blogότσαρκα. Μια χαρά τα καταφέρνεις.

7 σχόλια:

πιτσιρίκος είπε...

(Παρλαπίπες; Μάλλον για μένα θα λες.)

crazy monkey δεν σε ξέχασα. Σου λέω με λύπη πως δεν βρήκα προσκλήσεις για τους Thievery στη Θεσσαλονίκη. Γίνεται ο χαμός. Προσπάθησα, αλλά κόντεψαν να με βρίσουν. Με την ελπίδα πως έχεις βρεί εσύ με κάποιο τρόπο, σε χαιρετώ.

Θα πάω. Θα επανέλθω για σχόλιο.

CrazyMonkey είπε...

Ξέρεις πως δεν λέω για σένα πιτσιρίκο. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και δεν πειράζει. Να πας και να μας πεις πως πέρασες ;-)

spyros είπε...

:-(
moi?
Μόλις αγόρασα το εισιτήριο για τους Thievery στην Αθήνα. Για κάποιο περίεργο λόγο, για τη συναυλία στο Θ. Βράχων, έχουν μείνει μπόλικα ακόμα.

CrazyMonkey είπε...

Ξέρει αυτός.

Περιμένουμε ενημέρωση για το live. Ελπίζω φέτος να ξέρουν που βρίσκονται, γιατί την τελυταία φορά που ήρθαν ο τυπάς βγήκε στη σκηνή και φώναξε το εκληκτικό: "Thank you Salonica! You are the most beutiful island!"

spyros είπε...

χεχεχε! Μάλλον..."βάραινε ο νους του απ' τα πολλά"!

CrazyMonkey είπε...

To "πολλά" δεν περιγράφει επακριβώς το τι είχε πιει και πιει ο άνθρωπος. ;-)

mindstripper είπε...

χαχαχααααααα... Άκου εκεί island! Έπρεπε να έχει μία ψηφιακή μαζί του ο τύπος. Να έπαιρνε μία φωτό τις απορημένες φάτσες του κοινού και να την έκανε εξώφυλλο στον επόμενου δίσκο (τί big brother και αηδίες...)